Що повинен знати незалежний розробник веб-сайтів?

Базові моменти навичок у веб-дизайні

  У цій статті я спробую вказати, якими навичками та знаннями ви повинні володіти, щоб мати моральне "право" пропонувати свої послуги розробити  веб-сайт, магазин та прості послуги з розробки веб-додатків іншим. Список буде корисний як веб-розробникам, так і фрілансерам, а також людям, які вирішили створити веб-сайт для себе. У цій статті я відповідаю на запитання: Які навички мені потрібні, щоб я сам запропонував повну послугу з розробки веб-сайтів? Якщо не вистачає сил освоїти веб-дизайн самостійно, тоді можу порекомендувати найкращі курси веб дизайну Львів за приємною ціною і з гарантією результату!
 
найкращі курси веб дизайну Львів за приємною ціною і з гарантією результату
 
 
Звідки  виникла ідея зайнятися цим самостійно?
 
  Бо так було раніше. У минулому термін "веб-майстер" використовувався для позначення того, хто мав справу з усіма аспектами веб-сайту. Більшість веб-сайтів, таких як eBay, пошукова система Yahoo!, були роботою одного розробника. З часом все почало еволюціонувати, і після популяризації Інтернету на початку 21 століття веб-сайти ставали дедалі прогресивнішими в плані графіки та взаємодії з відвідувачами - природно, існувала спеціалізація. Одні цікавились візуальними аспектами та графічним дизайном, а інші - програмуванням сценаріїв.
 
  З іншого боку, веб-дизайн та розробка все ще є дуже специфічною галуззю, коли мова йде про прості веб-сайти та магазини. Якщо хтось опановує дуже вимогливі питання, пов’язані з кодуванням сторінок, йому дійсно не надто багато чого навчитися інтегрувати все це із CMS та хостингом. Уміла конфігурація домену або SSL також не вимагає багаторічної практики адміністратора мережі.
 
Потрібно одне: готовність
 
  Розвиток готових CMS різних типів, повторюваність фреймворків та ера адаптивного веб-дизайну спричинили те, що веб-сайти не потребують творчості з боку дизайну, а також не потрібно програмувати CMS з нуля. Це відкриває двері людям, які знають кодування та люблять міждисциплінарний характер роботи - засвоївши кілька додаткових кроків, вони можуть створити повноцінний веб-сайт. Якщо такі люди будуть щільно сидіти на темах, пов’язаних із SEO, - ніщо не заважає вам створювати справді корисні та цінні веб-сайти.
 
Які переваги створення самостійно веб-сайту?
 
  • Ви розробляєте власний бренд, власний стиль, тенденції та бачення Інтернету. Ніхто не нав'язує вам свою філософію, і ви можете створювати веб-сайти саме так, як хочете - як з точки зору дизайну, так і технології. Ви можете зосередитися на гідній роботі та потребах клієнтів. Задоволення від створення чогось самостійно компенсує години напруженої роботи та спонукає вас змагатися із собою.
  • Створення веб-сайтів самостійно - це перш за все простіший і простіший розвиток. Ви можете організувати свій час і працювати самостійно. Той, хто коли-небудь створював проект у групі протягом певного часу, знає, що розподіл праці в програмуванні дещо складний і неважко знайти незначні конфлікти. Розподіл ролей для програмних проектів вимагає особливого підходу. Ви повинні освоїти контроль версій, і ви повинні бути в тонусі, і це не завжди виходить.
  • Вміння оцінювати власну роботу та фокусуватися на потребах клієнта - це те, що важко компенсувати групі багатьох в агентстві. Крім того, ми не залежимо від рівня компетенції інших членів команди, ми маємо можливість впроваджувати інновації та не обмежуємось на роботі.
     
Які недоліки?
 
  • Створення інтерфейсу, який вимагає творчості, деяким людям буде важко переплітатись із написанням сценаріїв, які вимагають дисципліни та крутого знання коду. Ви можете швидко вигоріти, якщо  не любите це діло на 100%. Ви повинні бути інженером, і (я знаю, як це претензійно звучить) митцем в одному флаконі, що не так легко поєднати, як може здатися на перший погляд.
  • Відсутність розподілу на ролі разом із відсутністю критики своїх вчинків може призвести до розвитку шкідливих звичок. Якщо ви починаєте створювати професійні веб-сайти, вам доведеться розробити набагато більше, ніж будь-який звичайний хакер коду або людина, яка грається пензлями та шрифтами у PhotoShop. Ви повинні мати амбіцію бути найкращим експертом у цій галузі.
 
 Графічний дизайн
 
 
найкращі курси веб дизайну Львів за приємною ціною і з гарантією результату

  Графічний дизайн та почуття естетики будуть корисні для створення візуально привабливого графічного дизайну. Не обов’язково бути графіком - це може не рекомендуватися. У сфері графічного дизайну веб-сайтів після останніх років все трохи змінилося.
 
 Сучасний дизайн веб-сайту схожий на механізм - ​​на етапі проектування кнопки, розділу або текстового поля потрібно, наприклад, передбачити, як він буде виглядати на різних пристроях і як виглядає взаємодія з ним. Інтервал між різними розділами дизайну, розмір, а також загальна композиція сторінки повинні бути зроблені з певними допусками та припущеннями, що деколи є дуже складно реалізувати. 
  В загальному, робота веб-дизайнером не є така проста, як може здатися на перший погляд! Але, тому, хто не боїться труднощів і любить складну і цікаву роботу можу сміливо рекомендувати спробувати себе в цій захоплюючій сфері діяльності!


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник