Алкоголь шкідливий, і це незаперечно!

Алкоголь шкідливий, і це незаперечно


  Чого тільки не придумають алкоголезалежні люди, щоб виправдати свою згубну звичку! Добре, що родичі і лікарі завжди напоготові. У наркологічній клініці «Медлюкс» допомагають подолати алкогольну залежність, а також   лікують психічні захворювання. На сайті https://medlux.net.ua/uk/ представлена докладна інформація про послуги клініки.

  Отже, про що ж кажуть алкоголіки, а також люди, що виправдовують алкоголізм?

 

Помірна кількість спиртного корисніша, ніж повна відмова від алкоголю

  Існує статистика, згідно з якою помірно п'ють люди живуть довше, ніж непитущі. Однак з цієї інформації потрібно робити правильні висновки. Зазвичай люди відмовляються від алкоголю, якщо вже мають проблеми зі здоров'ям. Тому смертність серед таких людей вище. А спиртне шкідливо в будь-яких дозах.

 

Алкоголь знижує тиск

  У невеликих дозах міцні міцні напої дійсно знижують тонус стінок судин, через що знижується артеріальний тиск. Але гіпертонікам радіти не варто, оскільки алкоголь одночасно підсилює серцебиття - обсяг крові, викинутої серцем в одиницю часу. Тому знижувати тиск краще не коньяком або горілкою, а аптечними засобами.

 

Червоне вино корисне для судин і серця

  Французи кожен день п'ють червоне вино, при цьому в цій країні низький рівень смертності від захворювань серця і судин. Виходячи з цієї інформації можна зробити висновок, що червоне вино корисне. Але це міф. Дана статистика в 70-і роки минулого століття отримала назву «французький парадокс». Але згідно з сучасними даними, споживання вина у Франції знизилося, а смертність від серцево-судинних захворювань не підвищилася. На думку медиків, «французький парадокс» пояснюється наступними факторами:

  • хорошою профілактикою захворювань серця;
  • здоровим способом життя;
  • корисними кулінарними традиціями.

А алкоголь тут абсолютно ні при чому!

 

Непитущим не можна довіряти

  Класик сказав: «Якщо людина не п'є, не курить і не грає в азартні ігри, закрадається підозра, чи вона нормальна». У компанії випиваючих людей непитущий виглядає білою вороною. Але це тільки міф. Насправді між вживанням спиртних напоїв і надійністю людини ніякого зв'язку немає. До того ж непитущі люди краще справляються зі справами, що потребують підвищеної концентрації уваги.

  Вживання великої кількості алкоголю не є особливістю будь-якої національної культури. Щоб в цьому переконатися, достатньо подивитися, як п'ють німці і англійці на зарубіжних курортах, які працюють за системою «все включено». Іноземці «під мухою» ведуть себе не менш розкуто і шумно, ніж інші. До того ж, щоб швидше сп'яніти вони змішують горілку з пивом.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник