Як захистити iPhone 12 від пошкоджень?

Як захистити iPhone 12 від пошкоджень?


   Власники техніки Apple знають, що в разі виникнення пошкоджень на їх пристроях, ремонт коштуватиме досить дорого, особливо якщо модель нова. Тим, у кого є iPhone 12, варто подумати про те, як запобігти можливим тріщини, подряпини, потрапляння води та інших несприятливих впливів. Зробити це можна за допомогою захисного скла і спеціального чохла для телефону. Зараз чохли на Айфон 12 випускаються в різних кольорах і з будь-яких матеріалів, так що кожен зможе підібрати для себе щось найбільш відповідне. До того ж, сучасні технології дозволяють нанести на чохол будь-яке зображення або фотографію, а це значить, що можна замовити унікальний захист на свій пристрій, самостійно придумавши дизайн.


Який чохол допоможе захистити iPhone 12 від пошкоджень?
 

  • Силіконовий чохол. Переваг у цього матеріалу досить багато: захищає задню частину і бічні грані разом з кнопками смартфона, досить легкий і приємний на дотик. Силіконові чохли є в різних кольорах, що обумовлено простотою нанесення малюнка на матеріал. 
  • 3D пластик. Цей матеріал може бути виконаний як у глянцевому, так і в матовому варіанті. 3D пластик не піддається впливу вологи і різних температур, відмінно захищає пристрій. Для зручності користувачів, кнопки і роз'єми залишаються відкритими, а бічні грані і задня поверхня надійно захищені. Візуально цей матеріал один з найпривабливіших, адже зображення красиво розташоване на всьому чохлі, включаючи його бічні сторони.
  • 2D пластик. Відмінність цього виду чохлів від попереднього в тому, що він набагато тонше і практично не відчувається на пристрої. Захисні властивості такого матеріалу нижче, ніж у 3D пластика, проте, йому не страшні подряпини і відколи, а падіння з невеликої висоти будуть без наслідків для пристрою.
  • TPU-чохол. Візуально і за відчуттями цей матеріал схожий з силіконом, проте, на відміну від нього, термопластичний поліуретан більш щільний, а також стійкий до високих температур і морозів. Матеріал досить щільний, так що він буде захищати пристрій від несприятливих впливів протягом довгого часу.


   Захисний чохол здатний уберегти смартфон від пошкоджень, а разом з цим він допоможе зберегти час, гроші і нерви, які можуть бути витрачені на ремонт пристрою. Якщо придбати чохол з  фотографією коханої людини або картинкою, то він буде радувати власника кожен раз, коли той бере в руки телефон.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник