Перевірка компаній за системою Ю-КОНТРОЛ

Перевірка компаній за системою Ю-КОНТРОЛ

 

   Будь-яка справа, що вимагає втручання юриста, грошових рухів або роботи з документами, має на увазі обов'язкову перевірку документів і особистості контрагента. Люди бізнесу розуміють, наскільки складно вибудувати власну справу. Навіть така дрібниця, як неправильно обраний контрагент, може негативно вплинути на розвиток бізнесу.

   Дізнатися більше інформації на https://youcontrol.com.ua/catalog/notaries/   про контрагентів може кожна бажаюча людина. Розберемося з її особливостями докладніше.
 

Для чого потрібна перевірка компаній за системою Ю-КОНТРОЛ?


   Кожна організація веде свою діяльність в умовах ринку. Вам доводиться мати справу з різними партнерами, замовниками, підрядниками і так далі. Але в контрагенті потрібно бути повністю впевненим. Покладатися тільки на інтуїцію не варто, оскільки це може привести до проблем.

Шахраї можуть легко обдурити будь-яку людину. Крім цього, ситуація на ринку змінюється щодня, тому вчорашня надійна організація сьогодні може виявитися не дуже надійною. Саме тому варто постаратися дізнатися максимум інформації про конкретного контрагента.

   Система Ю-КОТРОЛ стане відмінним варіантом для вирішення питань. Ви зможете перевіряти, моніторити, шукати контрагентів, не стикаючись з різними складнощами.
 

Основні можливості системи Ю-КОНТРОЛ


   У цій системі міститься велика кількість досьє на ФОП та українські організації. Для їх складання використовуються дані, які присутні в державних реєстрах. Вручну всю інформацію відпрацювати неможливо, так як це займе дуже багато часу. В системі Ю-КОНТРОЛ все структуровано, тому користуватися нею комфортно.

   Ось що можна дізнатися, якщо скористатися цією системою:

  • досьє організації з головними даними про її реєстрацію;
  • економічні показники компанії, детальний аналіз прибутку і витрат;
  • історія тих змін, які відбувалися в показниках і структурі фірми;
  • відомості, отримані з ЄДР публікації;
  • судові розгляди, в яких брала або бере участь конкретна компанія;
  • якщо у організації повинні бути присутніми ліцензії, ви знайдете їх в системі Ю-КОНТРОЛ;
  • вся важлива інформація, що стосується податкових виплат;
  • аналіз зв'язків організації, а також керівництва фірми;
  • обсяги імпорту та експорту товарів компанії.


   Якщо організація відноситься до фінансово-промислової групи, то це безпосередньо вплине на її досьє. Крім цього, можна буде оцінити фактори ризику, які супроводжують співпрацю з конкретною компанією. Тому використання Ю-КОНТРОЛ буде дійсно вигідним для бізнесменів!



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник