Де в Ізраїлі можна отримати дуже якісне лікування за розумний бюджет?

25 травня, 2022 (16:12:57)

Де в Ізраїлі можна отримати дуже якісне лікування за розумний бюджет?

 

 

Лікування в Ізраїлі
 


  Ізраїльські спеціалісти заслужено вважаються експертами у багатьох областях медицини. Їх успіхи в лікуванні різних видів раку, патології головного та спинного мозку, неврологічних порушень, безпліддя  та інших захворювань, відоміу всьому світі. Саме тому більше 30 тисяч  пацієнтів  з Українита багатьох європейських країн щорічно вибирають для лікування саме ізраїльські госпіталі. Координатори порталу   clinicsoncall.com   підготували інформацію про те, де можна отримати якісну медичну допомогу в Ізраїлі та скільки коштуютьпослуги в місцевих клініках.

 


Лікування в Ізраїлі: ціни в клініці Іхілов Комплекс
 

 

   Усі госпітали в країні надають медичну допомогу високого рівня. Одним із самих популярних вважається  клініка Іхілов. Це найбільша лікарня, яка раніше носила назву перший медичний центр Тель-Авіва. Щорічнотут проходять лікування більше 400 тис. пацієнтів.  Видання Newsweek включило її в десятку найпопулярніших центрів серед медтуристів, а лікарі клініки Іхілов (Ізраїль) увійшли в рейтинг топ-5 спеціалістів за оцінками журналу Forbes.

   В лікарні можна пройти лікування широкого спектра патології. Крім найпопулярніших медичних відділів (онкології, нейрохірургії, ортопедії та ін.) у складі Іхілов (Ізраїль) входять:

  • Дитяча лікарня Дана-Дуек;
  • Кардіологічний центр Семі;
  • Роддом і центр жіночого здоров'я «Лис» та ін.

   Клініка Іхілов оснащена сучасним діагностичним та лікувальним обладнанням. В арсеналі спеціалістів госпіталю роботизована система Да Вінчі, лінійні прискорювачі Novalis TrueBeam STH, потужні апарати КТ, МРТ і ПЕТ-КТ, нейрохірургічні мікроскопи тощо.

   Також на базі госпіталю працює відділ досліджень, розробок та інновацій. Фахівці спільно з національними та міжнародними установами та фармацевтичними компаніями працюють над створенням інноваційних препаратів, удосконаленням уже існуючих та розробкою нових методів лікування патології.

   Медичну  допомогу в клініці надають досвідчені та кваліфіковані спеціалісти. Серед них такі авторитетні доктори, як:

  • Професор Цві Рам. Глава нейрохірургічного центру госпіталю. Понад 40 років займається лікуванням доброякісних та злоякісних захворювань головного та спинного мозку.
  • Професор Офер Меримський . Один з топ-онкологів Ізраїлю. Лікує  різні види раку, але спеціалізується на терапії саркоми кісток і м'яких тканин. Присвятив  професії більше 25 років.
  • Доктор Шифра Аш – затребуваний дитячий онколог в країні, вже більше 15 років займається лікуванням дітей. Їїпрофіль – надання допомоги маленьким пацієнтам з нейросаркомами, нейробластомамиі новоутвореннями м’яких тканин.

   Так як клініка Іхілов (Ізраїль) є державним медцентром, цінову політику лікарні строго контролює МОЗ країни. Нижче пропонуємо вам ознайомитися з приблизними цінами на популярні медичні послуги. За даними експертів з медтуризму, вартість послуг в Іхілові (Ізраїль) на 15 і більше відсотків нижче, ніж у центрах аналогічного рівня в Канаді та США.
 

Послуга

Вартість

Консультация лікаря

450 доларів США

КТ

550 доларів США

Заміна тазостегновогосуглоба

17 000 доларів США

Робот-асистованапростатектомія

25 000 доларів США

Видалення пухлини мозку

Від $17 000

ЕКЗ

Від $8 000

Аорто-коронарне шунтування

Від $25 000

Чек-ап діагностика

Від 1500 доларів



Переваги лікування в Ізраїлі
 

   Державні та приватні клініки Ізраїлю стабільно популярні серед пацієнтів зі всього світу. На це є ряд причин:

  • висока якість медичної допомоги: рівень послуг госпіталю підтверджений наявністю сертифіката JCI, ISO та інших авторитетних організацій;
  • лікування в Ізраїлі проводять лікарі, які проходили стажування в провідних госпіталях світу і отримали передовий практичний досвід;
  • можливість пройти високоточну діагностику: за статистикою після обстеження в клініках Ізраїлю близько 20% діагнозів, поставлених у лікарнях СНД, не підтверджуються;
  • лікарі-спеціалісти можуть вирішити навіть найскладніші проблеми зі здоров'ям, наприклад, в Ізраїлі одні з найбільш високих показників виживання після лікування онкопаціентів;
  • доступність інноваційних методів, таких як імунна та цільова терапія, CAR T-клітинна терапія, пересадка стовбурових клітин, роботохірургія та ін.;
  • в медцентрах створені всі умови, щоб пацієнт відчував себе максимально комфортно.
     


Лікування  в Ізраїлі - відгуки
 

   Більшість пацієнтів повністю задоволені якістю послуг, наданих у медцентрах країни. На сайті Clinics on Call зібрані враження людей про лікування в клініках Ізраїлю, ось деякі з відгуків:

Андрій, клініка Іхілов, Ізраїль : «Довгий час  у мене так сильно боліла спина, щоя ізабув, як це жити  нормально. Без операції цю проблему не можна було вирішити. Ізраїль я вибравтому, що там живе моя мама (підтримка рідної людини) ну і, звичайно, через  кваліфікацію місцевих лікарів. Моїм хірургом був доктор Лідар. Відмінний лікар, я дуже йому вдячний, так як уже через 2 тижні після операції міг нормально рухатися і забути про болі в спині, що віддають  в ногу».

Алевтина (Україна) про клініку Асута : «Кілька років тому після обстежень у лікаря (у мене боліла нога) мене повідомили, що тазостегновий суглоб сильно зношений і майже зруйнуватися. Спочатку я не знала, що робити, але біль став  нестерпним і я почала шукати лікаря. Мої друзі в Ізраїлі порадили доктора Калганова в клініці Асута. Їх відгукам я повністю довіряю, тому до нього і звернулася. Дуже уважний  і тактовний  лікар. Він зробив  мені операцію по заміні суглоба і тепер я ходжу вільно і без тростини»



Ціни на дослідження в Ізраїлі
 

   Пропонуємо  вам порівняти вартість діагностичних процедур в Ізраїлі та інших європейських країнах.
 

 

Ізраїль

Німеччина

Іспанія

КТ

Від $550

Від 550 євро

540 доларів США

МРТ

Від 600 доларів

600 євро

900 доларів

ПЕТ-КТ

1400 доларів США

Від 2000 євро

1150 доларів США

Біопсія пухлини

Від $2 000

Від 2 500 євро

1700 доларів США

Чек-ап

Близько 1500 доларів

Близько 1300 євро

Близько 1400 доларів

 


Лікування в Ізраїлі: топ-госпіталів
 

   Якщо ви плануєте пройти лікування в Ізраїлі та підбираєте клініку, публікуємо ще кілька популярних україні  медичних центрів:


Клініка Асута
 

   Флагман ізраїльської медицини з 7 філіалами в різних регіонах країни. Кожен рік клініку відвідує більше 650 тисяч. пацієнтів. Лікарі госпіталю спеціалізуються на проведенні хірургічної допомоги. На базі медцентру виконують понад 500 видів хірургічних втручань. Також працюють відділення онкології, спінальної та нейрохірургії, ортопедії, центр ЕКЗта т.д.

Кращі лікарі:

  • Доктор Юлія Гринберг. Передовой онколог госпіталя Асута. Більше 30 років проводить лікування пацієнтів з різними видами раку, складає індивідуальні плани терапії. Її спеціалізація: хіміо- і радіотерапія онкології.
  • Професор Аміт Аві. Один із найкращих спеціалістів в області репродуктивної медицини. На його рахунку більше 10 тыс. успішних процедур ЕКЗ.


Госпіталь Шиба
 

  Входить в топ-10 клінік по версіях журналу Newsweek. Щорічно в лікарні приймають більше 430 тисяч. пацієнтів. Крім того, це найбільший науковий центр, де проводять одну четверту зі всіх  дослідженньв країні. Приоритетні напрямки роботи:

  • онкологія: щорічно для лікування різних видів раку в клініку звертається більше 50 тисяч. онкохворих;
  • кардіологія: близько 3 тис. катетерних процедур і більше тисячі хірургічних втручаньна відкритому серці  в рік;
  • онкогематологія: на рахунку спеціалістів більше 2 тис. успішних трансплантацій кісткового мозку та ін.



Медцентр Рамбам
 

   Входить у 5-ку найкращих клінік Ізраїлю. Крім 30 відділень різних профілів на базі лікарень функціонують 10 наукових центрів, де спільно з співробітниками університету Техніон ведуть передові медичні розробки. Щорічно в клініці отримують допомогу більше 600 тисяч. пацієнтів.


Дитяча лікарня  Шнайдер
 

  Провідна клініка Близького Сходу, лікарі, які спеціалізуються на лікуванні маленьких пацієнтів. Тут доступний широкий спектр послуг: від трансплантації органів і кісткового мозку до видалення новоутворень різної локалізації, від лікування вроджених пороків серця до терапії рідкісних гематологічних хвороб.

 

Провідні клініки Ізраїлю



  Таким чином, в Ізраїлі доступне лікування будь-якого профілю. У країні функціонують десятки госпітальних закладів, тому пацієнт може підбирати установу згідно зі своїми потребами.


Повернутися до списку новин


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник