З Днем 8 Березня. Привітання в прозі

***

    Любі жінки!
    Вітаємо Вас зі святом весни і молодості - 8 Березня. Бажаємо Вам бути завжди юними, красивими, ніжними та чуйними. І не лише у цей святковий день.

 

***

    Щиро вітаємо всіх жінок зі святом!
    Бажаємо, щоб 8-березневе відношення чоловіків до Вас було на протязі всього життя!

 

***

    Любі жінки, вельмишановні [назва професії]!
    Світлого для 8-го Березня зичу Вам кохання, теплоти близьких сердець, душевного комфорту, родинного добробуту та щирості почуттів.
    Бажаю Вам здоров'я, нових професійних досягнень і глибокої поваги колег – чоловіків!     Нехай приязно світить Вам весняне сонце і зігрівають веселі усмішки оточуючих Вас людей!

 

***

    Подих вітру - твій дотик, зорі на небі - твої очі, безмежний океан - твоє серце, ти така близька, але я не можу тебе обійняти і сказати - з 8 березня, адже ми так далеко один від одного.

 

***

Милі, найкрасивіші та найчарівніші!
    Весь чоловічий колектив [назва організації] вітає Вас з весняним святом - 8 Березням. Бажаємо Вам міцного здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен, кохання і гармонії! Щоб у Ваших ніжних душах завжди цвіла весна, у Ваших родинах були лад, тепло і затишок.
    Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця і дарують окрилення для нових успіхів у сфері, якій Ви присвятили свої знання і таланти. Залишайтеся завжди такими ж неповторними, трепетними та загадковими.
    І нехай Ваші улюблені і близькі чоловіки піклуються про Вас цілий рік, а не тільки в цей день. Ми від усієї душі приєднуємося до всіх побажань і поздоровлень, які Ви вже отримали і ще отримаєте.
    Гарного Вам настрою і веселої хвилі!

 

***

    Спасибі вам за зайвий неробочий день у році, за день звичайний, що став неділею!

 

***

    Від імені [назва організації] висловлюю найщиріші привітання з нагоди свята чарівної половини людства і свята весни! Шановні дами! Залишайтесь й надалі найчарівнішими, найжіночнішими, найкрасивішими, найкоханішими, найзвабливішими, найзагадковішими, най, най, найкращими!!!
    І побільше підкорених сердець!



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник