Привітання з Днем матері в прозі

Низько вклоняємось Вам, Мамо, за Ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Тож здоров'я Вам, тепла і благополуччя. Хай під променями травневого сонця розтануть усі Ваші негаразди!

 

***

 

Дорогі жінки! Милі мами!
Від щирого серця вітаю вас зі святом - Днем матері! Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку!

 

***

 

Століттями історію вершили чоловіки, але за кожним навіть сильним воїном, стояла жінка - його мати. Материнська любов і слова, залишаються в душі людини на все життя і сьогодні я хочу привітати тебе, матуся і побажати, щоб тебе завжди оточували турботою близькі люди, щоб кожен день починався з посмішкою, здоров'я з роками не підводило і щоб ти була по-справжньому щаслива!

 

****

 

Дорога свекруха, кажуть, що дружина ніколи не зможе замінити свого чоловіка його власну маму. Це неправда! Але таку добру, чуйну, ласкаву маму, як Ви і замінювати-то не треба тому, що Ви для мене стали другою мамою. З Днем матері Вас і всіх благ!

 

***

 

Дорогі й улюблені наші мами! Вітаємо вас з Днем матері! Ви завжди були і залишаєтеся самовідданими, люблячими і готовими на все заради своїх дітей! Ви ніколи не скупіться на ласку, доброту і ніжність!

Перший зубок, перші кроки, вперше вимовлене слово, перший раз в перший клас, перша нещасна любов - все це свіжо у вашій пам'яті, тому що в ці важливі моменти ви завжди були поруч зі своїми дітьми! Дякуємо за вашу материнську любов!

Будьте здорові, рідні мами! Живіть щасливо і довго! Зі святом!

 

***

 

Дорога, матуся! Щиро вітаємо тебе! Бажаємо міцного здоров'я, щастя, радості і достатку! Завжди вдячні за твою материнську любов, турботу і тепло, яке постійно зігріває наші серця. Дуже тебе любимо! Цілуємо, твої діти.

 

***

 

День Матері! Благословенна будь, українська Жінко-Мамо! Терпляча і любляча. Мужня, нескорена, вічна... Ти сьогодні з надією офіруєш своє дитя Богові, Україні, Волі. Уклін Тобі і слава!

 

***

 

Дорога матуся, я точно знаю, що в будь-який час можу прийти до тебе за порадою, ти вислухаєш, і відразу стане легше. Ти завжди мене розумієш, ти завжди мене підтримуєш — ти моя найкраща подруга. Ти завжди вчила і вчиш мене жити і радіти життю. Я бажаю тобі бути завжди здоровою, не втрачати своє почуття гумору, життєву енергію, молодість душі. Зі святом тебе, моя рідна.

 

***

 

Низько вклоняємось Вам, Мамо, за Ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни.
Тож здоров’я вам, тепла і благополуччя. Хай під променями травневого сонця розтануть усі ваші негаразди!

 

***

Ви також можете переглянути:

Привітання з Днем матері в картинках


Привітання з Днем матері у віршах



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник