Де можна придбати якісну продукцію Фаберлік?

Кожна епоха диктує свої правила. У нашому динамічному світі, що стрімко розвивається на перший план виходить зручність і економія часу. Найширший асортимент товарів категорії beauty & fashion в єдиному каталозі в двох кліках від тебе можна придбати в онлайн-магазині Фаберлік Україна.

У будь-якому місці компанія Фаберлік піклується про комфортне життя своїх клієнтів. Фаберлік це міжнародна компанія прямих продажів з успішною історією розвитку довжиною в 20 років. За цей період ми відкрили представництва в 24 країнах світу, а продукція Faberlic поставляється в більш ніж 40 країн Європи і Азії. Щодня 25 мільйонів людей із задоволенням користуються продукцією нашої компанії.
Фаберлік одна з найбільших косметичних компаній в СНД, член асоціації прямих продажів. Запорука нашого успіху - постійні дослідження у власному центрі наукових розробок на базі яких ми створюємо інноваційні косметичні засоби.
Серед 30 власних патентів компанії особливе місце займає унікальна киснева косметика яка насичує киснем найглибші шари шкіри. Ці неймовірні результати всього за 20 років пояснюються нашими високими стандартами і критеріями, якості яких ми строго дотримуємося на всіх етапах роботи. Власні виробничі потужності, саме передове і екологічне обладнання, європейська Сертифікація і безперервний розвиток. Саме тому компанія Фаберлік заслужено входить в рейтинг топ-100 найбільших косметичних компаній світу вже 20 років. Компанія Фаберлік успішно розвивається на міжнародному ринку.
Історія бізнесу в Україні бере свій початок в 2003 році. Ми пишаємося своїми досягненнями за 17 років. На сьогоднішній день з нами співпрацює більш ніж 90 тисяч консультантів. 900 представництв компанії відкриті практично в кожному куточку країни, при цьому зростання продажів говорить саме за себе. У 2015 році ми виросли на сто п'ятдесят шість відсотків, в 2016 році зросли ще на 65 відсотків. У поточному році тенденція успішного збільшення продажів триває. Ми активно підтримуємо національного виробника створюючи тим самим нові робочі місця. Понад 100 найменувань нашої продукції вже сьогодні виробляються в Україні. Найближчим часом ми плануємо запуск нових продуктів: шампуні, рідке мило, гелі для душу українського виробництва користується величезною популярністю серед клієнтів і консультантів компанії Фаберлік. Відкриваючи кожен новий каталог, ви не тільки вирушайте в світ захоплюючого шопінгу з найбільш вигідними цінами в розкішному видань з більш ніж трьома сотнями сторінок, вас чекають півтори тисячі найпривабливіших пропозицій від яких неможливо відмовитися. Вашій увазі пропонується 15 категорій товарів на всі випадки життя, серед яких догляд за шкірою обличчя декоративна косметика для догляду за тілом та волоссям, засоби гігієни, парфумерія, одяг і аксесуари для всієї родини косметика для дому та багато іншого.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник