Мовний табір в Англії - запорука успіху вашої дитини!

Вчити англійську мову в Лондоні - мрія не тільки багатьох дорослих, а й дітей з усього світу.

Відправитися в мовний табір в Лондоні - значить  провести незабутні канікули з користю, побороти  мовний бар'єр, завести багато друзів, отримати  яскраві емоції і познайомитися з культурною столицею Великобританії. У цьому Вам допоможе Royal Holloway лагерь

Основними цілями дитячого мовного табору в Англії є:

  • Вивчити англійську мову в міжнародній дружній обстановці;
  • Оволодіти класичною англійською мовою з її британською фонетикою шляхом занурення в місцеве культурне життя;
  • Взяти участь у позакласних заходах і спортивному житті табору: ігри, спорт, екскурсії;
    Завести багато нових знайомств, навчитися жити в колективі і розвинути вміння спілкуватися в соціальній групі;
  • Провести незабутні канікули

Існують також табори, які пропонують денну форму навчання, наприклад, LAL. Особливо це актуально, коли дитина їде в Англію разом з батьками. Для батьків також можна підібрати щось підходяще, такі програми називаються сімейними. Батьки і дитина можуть займатися англійською в одному і тому ж мовному центрі і проживати спільно. Таку програму, наприклад, можна пройти в Kings Summer Moreton Hall.

Види англійських таборів в Лондоні

Мовні табори  розрізняються за трьома типами:
Цілодобовий - з проживанням в сім'ї або в резиденції;
Денний – не включено проживання;
Сімейна програма  дорослого і дитини.

Акредитації та період роботи

Мовні табори в Лондоні дозволять пережитишколярам захоплюючі канікули з вивченням англійської мови у закладах, акредитованих Британською Радою. Діти знаходяться під наглядом досвідчених викладачів і співробітників 24 години на добу.  Дитячі мовні програми в Лондоні працюють під час зимових,  весняних та літніх канікул з проживанням в англійській сім'ї або в шкільній резиденції. 

Програма  дитячого табору в Лондоні

Мовні табори включають не тільки 20-30 уроків англійської на тиждень з носіями мови, а й цікаву дозвільної програму, веселі заходи і екскурсії по головних визначних пам'яток Британії: Тауер, Букінгемський палац, Трафальгарська площа, Британський Національний Музeй і багато іншого. У вихідні організовуються екскурсії в інші міста Англії:  Кембрідж,  Едінбург, Манчестер.

Ціна дитячого мовного табору залежить від програми, пори року, проживання.  Вона складає суму від 300 до 2000 фунтів в залежності від програми дозвіллєвих заходів.

Поїздка в  мовний табір  Англії під час шкільних канікул залишиться в пам'яті вашої дитини надовго і, можливо, стане мотивацією до отримання престижної освіти за кордоном.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник