Привітання з Днем Ангела Дмитра

Значення імені Дмитро: "приналежний Деметрі" (древнегреч). Деметра - одна з найбільш шанованих богинь Олімпійського пантеону. Буквальне значення її імені - мати-земля, уособлення родючості. 

***

Дорогий Дмитро! З великою радістю поспішаємо привітати тебе з Днем Народження! Побажати удачі і щастя! Хай у твоєму домі завжди панує затишок, а в душі радість і спокій! Бажаємо, що б завжди опікувалася тобою Деметра, Богиня землі і родючості – родоначальниця твого імені. Живи в достатку, мрій, люби і будь коханим! З щирими привітаннями! З Днем Народження!

 

***

Вітаємо, шановний Дмитро! З днем народження тебе! “Земний плід” – ось, що означає твоє ім’я. Так що, подібно плоду, живи довго, незважаючи на негоду і життєві бурі, рости, як особистість, і міцній з кожним днем! Нехай не покидає тебе гарний настрій і здійсниться найзаповітніша мрія!

 

*** 

Зі святом, Дмитро! Кожен день народження не тільки додає рік, але і приносить багато хороших спогадів про зустрічі з рідними, близькими і дуже дорогими тобі людьми, про нові знайомства, успішні справи, про радісні і цікаві події. Бажаємо знову поповнити свою пам’ятну скарбничку новими щасливими спогадами!

 

*** 

Усі найкращі побажання до дня народження – це лише мала частка того, що хочеться тобі сказати в день народження, Діма. Земних радощів і втіх тобі хай щедро Доля відпустить, Любов накриє щасливою хвилею, а Здоров’я буде у найкращій формі, щоб витримати будь-яку негоду. Залишайся такою ж хорошою людиною, як і раніше.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник