Переваги пластикових каналізаційних труб

При монтажі каналізації доводиться вирішувати дві проблеми: забезпечувати надійну роботу системи і знижувати витрати. Сучасні пластикові труби  для зовнішньої каналізації Корсис 110 допомагають впоратися з цими завданнями швидко і ефективно. Вони помітно знижують витрати на матеріали, спрощують монтаж і гарантують тривалу експлуатацію без ремонту і заміни запчастин.

Каналізаційна труба для зовнішньої прокладки використовується для створення системи відведення стоків поза будівлями. Відповідно до Держстандарту в громадських будівлях і багатоквартирних будинках труби закопують на глибину нижче промерзання грунту. При облаштуванні каналізації приватних будинків глибина прокладки трубопроводу становить 0,5-2,5 метра, тому важливо, щоб труба витримувала тиск стоків зсередини і грунту зовні.

Переваги пластикових каналізаційних труб

Пластикова зовнішня каналізаційна труба має гладкі внутрішні стінки, на яких не затримується бруд. Внутрішній діаметр труби з часом не зменшується, а пропускна здатність не змінюється.

Завдяки стійкості до дії хімічних речовин труби з пластика можуть використовуватися для транспортування стоків різного складу, в тому числі на промислових і сільськогосподарських підприємствах.

На відміну від чавунних і металевих труб вони легкі. Для монтажу не потрібно залучати спеціальну техніку. З установкою автономної каналізації приватного будинку впорається бригада з 3-4 чоловік.

Сучасні труби для зовнішньої каналізації відрізняються стійкістю до фізичного зносу. А значить, можуть використовуватися в системах з високим вмістом піску та інших твердих елементів.

Вони стійкі до корозії, не гниють, не бояться тривалого впливу води. Якщо все зроблено правильно, безаварійна робота каналізації гарантована, а витрати на ремонт і обслуговування зведені до мінімуму.

Компанія  пропонує купити труби для зовнішньої каналізації різних типорозмірів і класів. Каталог включає великий спектр обладнання для спорудження якісної і надійної зовнішньої каналізації.

Великий вибір дозволяє монтувати з них системи для різних умов експлуатації: без інтенсивного руху, під пішохідними доріжками і транспортними магістралями.

 

Чому каналізаційні труби варто купити саме у нас?

Оптимальні ціни.

 Компанія є офіційним дилером провідних виробників дренажних та каналізаційних систем і отримує хороші знижки. За їх рахунок ми знижуємо ціни для роздрібних покупців.

Швидкість роботи.

 Велика частина продукції є в наявності на складі, тому ми відвантажуємо замовлення клієнтам в стислі терміни.

Гарантована якість.

 Вся продукція сертифікована і має паспорт якості.

Хочете бути впевненим в якості зовнішньої каналізації? Потрібно зробити лише дві речі: 1 - правильно вибрати монтажників, 2 - купити зовнішні каналізаційні труби в нашій компанії. З нами надійність системи гарантована. Телефонуйте!



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник