Натуральні обої - дар природи

 

Зараз при розробці інтер'єрів дуже часто звертають свою увагу  на оздоблення  натурального походження,які можна побачити тут:  натуральные обои под заказ.

 Такі шпалери не залишать нікого байдужим. Побачивши їх відчуваєш легкість і чистоту,  ніби побував на природі. Натуральні шпалери з бамбука -втілення природної краси людиною, практичні і незвичайні.

Виготовляються декоративні шпалери з натурального матеріалу, зокрема  рослинного походження, без використання жодної хімії . Їх волокна переплітають в основному вручну і потім наклеюють на щільну паперову основу. У природі існує безліч таких рослин які підходять для виготовлення таких шпалер, а це можуть бути - очерет, бамбук, джут. Натуральні шпалери чудово виглядають в загальному інтер'єрі приміщень, так як ними можна не тільки обклеїти стіни, підлоги, стелі, але і всілякі інші елементи.

Приготовлені обої на  природних матеріалах з  рослин, мають непогані звукопоглинальні властивості і підтримують повітрообмін в приміщеннях.

З їх застосуванням створюється неповторна атмосфера будь-яких приміщень. Існує багато екзотичних тем оформлення (східний стиль), де в якості оздоблення  застосовують натуральні шпалери на рослинній основі.

Обої на основі натуральних матеріалів мають високу екологічну якість і нешкідливість для людей. Тому не  викликають алергію, бо в них не присутні хімічні речовини, не мають схильності і довицвітання і досить стійкдо  зношування.

Натуральні шпалери легко наносяться на поверхню, при цьому така робота доступна будь-якому навіть не фахівцеві в цій області. Наклеюють їх на цегляну або бетонну стіну, де не потрібно особливої обробки, за винятком, якщо такі стіни в поганому стані . На брус і ДВП їх прибивають за допомогою невеликих цвяшків.

До класики відноситься  природний, натуральний бамьук, що відмінно пасує для оздоблення вашого інтер'єру всередині приміщення.

Бамбукові шпалери (полотно) традиційно застосовують в інтер'єрі меблів (обробки). З бамбука виготовляють тонкі рейки (ламелі), ширина  яких 2-2.5мм. і потім кріпляться на тканинну основу. Ламелі обпалюють і тонують виключно натуральними барвниками.

Сам натуральний бамбук світлий. При отриманні темного тону, бамбукові рейки проходять термічну обробку. Покривають рейки лаком, який в свою чергу захищає шпалери, в першу чергу від забруднення. При спеціальній обробці, шпалери не вицвітають, мають хороші пиловідштовхуючі властивості.




Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник