Особливості та можливості професійних посудомийних агрегатів

Процес миття посуду - рутинна робота, що забирає чимало часу, особливо якщо мова йде про заклади громадського харчування. Відмінно впоратися з цією проблемою дозволяють  машини для миття посуду https://technofood.com.ua/. У професійних  моделей таке обладнання оснащено баком великої ємності і має дуже швидкий режим роботи - всього кілька хвилин.
 
Під час включення пристрою посуд потрапляє в спеціальний тунель  і, рухаючись по колу, зазнає певних етапів процесу миття і дозволяють суттєву економію не тільки води, але також часу і миючих засобів.
 
Сучасні машини представлені кількістю моделей, різних за розміром і потужності, таке оснащення відмінно підійде для широкого ряду закладів, від заводських їдалень до великих ресторанів: універсальні і призначені для посуду будь-якого типу. Вони поділяються на тунельні, купольні, фронтальні. Купівля посудомийної промислової машини - кращий вибір при необхідності великого числа циклів миття посуду.
 
Тунельні посудомийні машини
 
Устаткування такого типу є потужні пристрої з продуктивністю близько 2800 одиниць посуду на годину.можуть працювати безперервно. Залежно від типу завантаження і посуду є:
 
- конвеєрного типу -  Вибираючи таку модель, важливо звертати увагу на показник потужності і напруги мережі;
 
- машини з касетним завантаженням 
 
Купольні посудомийні машини
 
Найкраще підходять для закладів з великим потоком відвідувачів - ресторан на 150 і більше місць, заклад фаст-фуду, їдальня, супермаркет. Машина розрахована на роботу з завантажувальним і розвантажувальним столом. У машині можна мити різний посуд: тарілки, сковорідки, каструлі, підноси і т.д. Регулювання миючих засобів проходить в машині автоматично.
 
Купольні машини діляться на низькотемпературні і високотемпературні моделі. Високотемпературні купольні машини витрачають більше енергії, але ефективніше видаляють залишки їжі.
 
Фронтальні посудомийні машини
 
Фронтальні машини дуже популярні серед власників кафе і ресторанів. Вони відрізняються невеликими габаритами, встановити таку машину  і вмонтувати в інтер'єр. 
 
Рекомендації по вибору посудомийної машини
 
При виборі посудомийної машини важливо враховувати такі критерії як обладнання. Ці показники визначаються з урахуванням типу і пропускної здатності закладу. Ще одна особливість, яка вимагає уваги - продуктивність агрегату та інші параметри. Фахівці нашої компанії завжди готові надати консультації і допомогти з вибором устаткування. Звертайтеся!
 
Швидкість і якість обслуговування для громадського харчування - понад усе. Купуючи хорошу машину для миття посуду, ви отримаєте все це і навіть більше:
 
оперативне миття брудного посуду і приладів;
зниження потреби в ручній праці;
можливість більш економно витрачати воду і побутову хімію.
На основі того, якою площею ви маєте в своєму розпорядженні для установки такого приладу, варто вибирати один з типів:
 
Фронтальна модель. Користуються популярністю в кафе і ресторанах з невеликою прохідністю. Апарат запросто впорається з 800-900 предметами на годину. Та 
 
різновид не займе багато місця і має багато спільного з побутовими агрегатами.
Мініатюрна посудомийка - це цілий посудомийн комплекс, оснащений раковиною, душем для ополіскування і робочою поверхнею. За одну годину може вимити до 1,5 
 
тис. брудних предметів, які при митті накриваються куполом.
 
Готелі та великі заклади громадського харчування віддають перевагу конвеєрним машинам для миття посуду. Конвеєрна посудомийка вимиє і висушить до 2.5 тис. 
 
предметів. Назву отримала за рахунок того, що тарілки і приладдя укладаються в рухому касету, яка переносить їх до мийки, потім далі по стрічці до сушки.
Щоб придбання посудомийки було вигідним і правильним, варто врахувати, що професійна модель значно відрізняється від побутової своїми габаритами. Розрахуйте 
 
простір. Купольні і конвеєрні моделі вимагають монтажу спеціальних виводів і розеток, здатних витримати значне навантаження.
 
Однак, при деяких нюансах, в цілому без посудомийки на професійній кухні буде не обійтися. Звичайно, може знадобитися людина, що стежить за процесом, але це 
 
не зрівняється з тимчасовими витратами на мийку купи брудного посуду. Тим більше, вручну вимити так якісно навряд чи вийде.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник