Що таке "кейтерінг" і які в нього переваги?

 
Якщо говорити простими словами, кейтерінг - це не просто доставка їжі в потрібний час і вказане місце. Якісний кейтерінг в Києві https://yescatering.com.ua/organizacija-korporativov  - це відповідне до конкретної ситуації  частування, турбота про гостей, висококласне обслуговування заходу, а також спокійний і заслужений відпочинок організаторів.
 
Якісний кейтерінг в Києві "Yes! Catering"
 
Корпоративні клієнти хапаються за кейтеринг як за рятувальний круг для дотримання чіткої організації корпоративу і тільки приємних вражень після нього! В цьому їм можемо допомогти ми, знайомтесь -  "Yes! Catering". Ми пропонуємо оптимальні рішення в кейтерінгу при проведенні кава-брейків з партнерами або клієнтами в місті Київ. Іменинники нададуть перевагу послугам кейтерінгу перед  багатогодинним приготуванням смачного свята на домашній кухні. А батьки економлять свої сили, час і замовляють дитячий кейтеринг на свята.
 
ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?
 
Якщо ви думаєте, що кейтеринг - це просто доставка їжі, ви глибоко помиляєтеся! Ми,"Yes! Catering", відкриємо вам деякі таємниці і розкажемо, як на практиці виглядає цей процес у нас. Сам процес кейтерингу вирішує масу завдань і полегшує життя кожного клієнта! Як правило, ви купуєте вільний час, економію бюджету і власний спокій.
1. Клієнтові потрібно ідеальний захід;
2. Особистий організатор кейтерингової компанії уточнює кількість осіб, передбачуваний бюджет, дату, місце і всі побажання щодо заходу;
3. Через 20 хвилин клієнт отримує на вибір мінімум 3 готових пропозиції. Це не тільки різні варіанти страв. Грамотний кейтеринг включає в себе оформлення заходу, посуд і меблі на необхідну кількість осіб, обслуговування офіціантів, допомога організаторам, а також повне прибирання після надання своїх послуг;
4. Після узгодження пропозиції та оплати замовлення, клієнт запасається попкорном і пильно спостерігає, як працює професійна команда кейтерингу!
5. Персонал прибуває на місце заздалегідь, допомагає з будь-яким форс-мажором, передбачає побажання гостей, догоджає кожному гостю і залишає після себе чистоту і порядок!
 
КОЛИ ВАРТО ВИБРАТИ КЕЙТЕРІНГ ДЛЯ ЗАХОДУ?
 
Займатися організацією кейтерінгу - суцільне задоволення! Ти завжди відчуваєш себе частиною свята і несеш смачні радості людям. Як вибрати кейтерінг для заходу? Які види кейтерінгу існують?
 
КЕЙТЕРІНГ НА ВЕСІЛЛЯ
 
Сонячний радісний день і зворушлива весільна церемонія. У найкращий день хочеться, щоб все було ідеально! Все частіше, пари вибирають виїзні реєстрації і дуже відповідально ставляться до вибору місця проведення свого свята. Але іноді ідеальне місце не дозволяє організувати смачний, тематичний і красивий стіл для всіх гостей. В такому випадку, ідеальне рішення - це замовлення кейтерингу. Весільне оформлення за допомогою власної студії флористики, меблі, посуд, офіціанти, заздалегідь узгоджений ідеальний стіл! Вся робота проводиться в потрібному місці і в зазначений час. Круто, правда?
 
КЕЙТЕРІНГ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ
 
У своє свято люди завжди сповнені вдячності улюбленим і друзям. Хочеться порадувати їх, розділити своє щастя з найближчими. Ніщо не повинно затьмарити радість, тому іменинники вибирають кейтеринг для економії часу, коштів і повної свободи в проведенні свята. Хочеш, відзначай день народження вдома, а хочеш - знімай приміщення за містом! Тому що кейтеринг можна замовити не тільки в Москву, але і в будь-яку точку Московської області.
 
КЕЙТЕРІНГ В ОФІС
 
Ділові люди поважають тих, хто дотримується грамотного таймінгу. Зустрічі можуть бути складними, а переговори довгими і розпеченими. Як відвернути партнера або клієнта і налаштувати його на позитивний лад? Досвідчені офіс-менеджери замовляють професійний кави-брейк, за допомогою якого можна легко регулювати таймінг всієї зустрічі. Плюс з задоволеним і ситим людиною набагато приємніше мати справу!
 
СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЗАМОВИТИ КЕЙТЕРІНГ з доставкою в Києві?
 
Кейтеринг - це недорого.  Як правило, на великі замовлення і постійним клієнтам прийнято надавати істотну знижку. Замовити кейтеринг у "Yes! Catering"  в Києві виходить значно дешевше, ніж займатися організацією заходу самостійно. Досвідчені фахівці грамотно визначають кількість їжі на вказану кількість осіб, тисячі разів справлялися з непередбаченими ситуаціями, і плюс до всього мають в розпорядженні все необхідне для роботи.
У замовленні кейтерингу маса переваг, якщо знати, коли він доречний. Якщо потрібно швидко, легко і вигідно організувати харчування на заході, кейтеринг стає самим логічним і правильним рішенням!


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник