Казковий відпочинок в Греції

Греція - це колиска античної цивілізації.
 
 
Відпочинок в Греції
Автобусні тури в Грецію мають величезну популярність серед туристів, адже вони дарують можливість потрапити на один з численних курортів. Тому можна звернути вашу увагу на тури в Грецію зі Львова. Вони настільки різноманітні, що кожен мандрівник зможе підібрати для себе найбільш комфортне для відпочинку місце.
 
 Крит - це найбільший острів і найбільша курортна зона Греції. Він омивається водами Іонічного, Середземного і Егейського морів. Основні курорти розташовані в східній і північній частині острова, тут пляжі від південних вітрів закриті горами.
 Халкідікі - це півострів в Егейському морі, який за своєю формою нагадує тризуб, його три «пальця» - Афон, Ситонія, Кассандра. Гірські масиви відмінно захищають півострів від вітрів, тому вода в морі завжди тепла і спокійна.
 Родос - це найбільший з Додеканеських островів, він відомий на весь світ вже неіснуючої статуєю Колоса Родоського - це одне з семи чудес світу, а також долиною екзотичних метеликів.
 
 
Сьогодні відпочинок в Греції користується величезною популярністю у туристів з усього світу. Розбурхує фантазію історія, благодатна природа і культура цього краю невпинно ваблять до себе любителів старожитностей і тих, хто бажає комфортно відпочити на березі блакитного моря. Численні курорти Греції знаходяться в різних куточках країни, тому кожен зможе вибрати ту програму відпочинку, яка буде йому найбільш цікава.
 
 
Варто тільки заговорити про Грецію, як на думку відразу приходять всесильні Олімпійські боги на чолі з Громовержцем Зевсом. Однак, сучасна Греція все частіше асоціюється з блакитним морем, теплим сонцем, білими будинками, ароматною кавою і різноманітними розвагами. Все це спонукає до прекрасного відпочинку. Нетривалий авіапереліт перенесе Вас в казкову атмосферу, тут Ви зможете кілька днів не тільки поніжитися на березі моря, а й познайомитися з колосальним культурним та історичною спадщиною цієї країни.
Греція знаходиться на стику Сходу і Заходу. Її найближчими сусідами є Туреччина, Болгарія, Македонія і Албанія. Грецію омивають Лівійське, Крітське, Іонічне та Егейське море, а протяжність берегової лінії складає 13 500 км.
Історія
Історія Греція наповнена легендами та міфами. Греція вважається колискою західноєвропейської культури. Доля цієї країни багато століть визначалися іншими державами. У 1974 році, після невдалої спроби захоплення Кіпру, в країні встановилася демократія. У 1981 році Греція була прийнята в Європейську співдружність, а в 2001 році стала членом Європейського союзу.
 
Греки зробили все можливе для того, щоб їх країна перетворилася в рай для туристів. Тисячі мандрівників щорічно відвідують Акрополь і палац царя Міноса на острові Крит. Але в цьому краю яскравого сонця можна побачити не тільки білосніжні пляжі і античні руїни, тут багато невеликих рибальських сіл зі своєю особливою атмосферою. Жителі цих сіл відмовляються змінювати звичний і розмірений спосіб життя, незважаючи на промисловий прогрес.
 
Гарячі тури в Грецію з Львова допоможуть Вам познайомитися ближче з історією та культурою цієї країни. Ціна на екскурсійні тури доступна для кожного туриста. Ви можете відправитися подорожувати по країні автобусом і побачити знамениті визначні пам'ятки Греції, а саме Афіни, Монастирі Метеора на півночі, Дельфи, мис Суніс, Олімпію, Містера, Епідавр, Пелопоннес з Мікенам. А також можна побувати на островах Кіклади - Санторіні і Делос, острові Крит, Корфу і Патмос. Є ще одна унікальна пам'ятка Греції, але сюди не пускають дітей і жінок - це гора Афон, на ній живуть православні ченці.
 
Клімат
Греція відрізняється середземноморським м'яким кліматом. Середня температура в січні не опускається нижче позначки + 4 ° С, середня температура влітку - + 30 ° С. Греція є найпівденнішою і сонячною країною в Європі, тут 300 днів в році світить сонце. Купальний сезон починається в травні і триває до кінця жовтня, а якщо рік жаркий, то і до середини листопада.
 
 Але не варто забувати, що Греція гірська країна з прекрасними гірськолижними курортами. У зимовий час гори покриті снігом, а температура повітря опускається нижче 0 ° С.Крім того, у грецької зими є одна незаперечна перевага: іноді в січні на кілька тижнів температура піднімається до + 20 ° С, а в повітрі витає запах весни. Це час називається «алкеонідові дні».


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник