Відпочинок в Одесі і на курортах області

Вибираючи відпочинок на морі, деякі люди намагаються виїхати подалі від великих міст, мотивуючи це ціною і чистотою моря. У цьому теж є резон.
Але цей вид відпочинку позбавлений тих зручностей, які може дати поселення в готелі міста Одеса і вже звідси можна вибрати зручний і комфортний трансфер на будь-який курорт по вашому бажанню, не жертвуючи комфортом і зручностями проживання в найкращому готелі Одеси. Гостиница в Одессе «Vele Rosse» (в переводе c итальянского языка - «Алые паруса») - це Ваш найкращий вибір для незабутнього відпочинку в Одесі і на курортах Одеської області ! 
 
Пропонуємо вам огляд найбільш популярних курортів і перспективних курортів Одеської області.
Почнемо з північного сходу і будемо пересуватися на південний захід.
 
Южне
 
Южне відоме в першу чергу, як місто портовиків і хіміків. Однак, місцеві жителі тут не тільки вміють «хімічити» і «партачити», а й відпочивати.
Саме містечко вас полонить своєю акуратністю, сучасними архітектурними шедеврами і чудовою площею з комплексом світло-музичних фонтанів. У місті є все і для відпочиваючих - шикарний піщаний міський пляж з усіма зручностями і розвиненою інфраструктурою, прекрасний приморський парк для вечірніх прогулянок.
Правда, з готелями в місті не так все просто - курортну складову міста ще не стали розвивати.
Ціни на відпочинок в базах відпочинку починаються від 60 гривень за людину на добу і закінчуються на позначці в 750 грн / чол. Простіше зняти квартиру в місті - від 300 гривень за добу.
Ще один плюс Южного - зручне розташування. За 10 хвилин вас місцеві таксисти доставлять на курорт Коблево в Миколаївську область, де безліч нічних клубів і аквапарк. Також без проблем можна дістатися рейсовим транспортом в Одессу.ежду
Між Южним і Одесою є ще безліч населених пунктів з прекрасними пляжами і відносно дешевим відпочинком. Однак, інфраструктура Григорівки, Чорноморського, Нової Дофінівка, Фонтанки або Крижанівки - залишає бажати кращого.
 
Іллічівськ-Санжейка
 
Іллічівськ відрізняється від Южного хіба що масштабами міста. Місто дійсно великий, з усією необхідною інфраструктурою. До того ж, на відміну від Южного, в Іллічівську все нормально з нічним життям.
 
Однак, справжній курорт розвивається на південь від Іллічівська - в Санжейці. Там зараз будуються чиновники, розраховуючи на спокій. Сюди ж спрямовуються дикуни-автолюбителі, які розбудовують наметові містечка уздовж моря. Тут спокійно і досить самотньо. Однак, ні відповідного сервісу, ні повноцінної індустрії розваг тут немає.
 
Грибівка
 
Курорт Грибівка - один з найбільш швидко розвиваються курортів під Одесою. Ціни тут також вище, ніж на сусідніх. Дістатися сюди можна рейсовими автобусами з обласного центру або на таксі. Нормально в Грибівка і з нічним життям. Тут є кілька нічних клубів, що повністю задовольняє попит відпочиваючих.
Загалом, курорт прославився проведенням тут музичних фестивалів кілька років тому. Тепер тут не «фестивалять», але популярність приносить свої плоди.
Зняти кімнату у аборигенів тут коштує від 150 гривень за людину на добу. Якщо ж залишатися на базах відпочинку - це від 200 гривень, без харчування. А ось номера в приватних готелях коштують і 2 тисячі гривень.
 
Кароліно-Бугаз
 
Найстаріший курорт під Одесою вже не так актуальне, як за радянських часів. Від відомчих баз відпочинку тут майже нічого не залишилося, а ось з розвагами, Кароліно-Бугазявно поступається сусідній Затоці.
Перевага Кароліно-Бугаз перед Затокою тільки в ціні. Тут все в рази дешевше. Місце в кімнаті можна отримати за 60 гривень, ліжко на базі відпочинку - від 100 гривень. Але, зате на відміну від тієї ж Грибівка, море тут з широким і величезним пляжем, а дістатися можна не тільки в задушливому автобусі, але і на електричці. Таким чином, свій відпочинок на Кароліно-Бугазі можна урізноманітнити поїздками в Одесу або Білгород-Дністровський.
 
Затока
 
Найбільший морський курорт в Одеській області забезпечено 10-кілометровим морським узбережжям і 4-кілометровим узбережжям Дністровського лиману. Затока - це безмежні пляжі золотого, м'якого, чистого піску, це розвинена нічне життя і повний спектр відпочинку на будь-який вус і гаманець. Місце в кімнаті у місцевих жителів у великій Затоці коштує близько 100 гривень за місце, ліжко на базі відпочинку можна знайти за 200 гривень, а от номера в приватних готелях доходять до 8 тисяч гривень за добу.
Величезний плюс Затоки - транспортне сполучення. Сюди легко доїхати і на таксі і на автобусі і на електричці. Звідси організовуються прогулянкові морські прогулянки, морська рибалка, риболовля на Дністровському лимані


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник