ОДЯГ ДЛЯ ВЕЛИКОГО ТЕНІСУ

 
Комфорт і впевненість під час гри - головна складова успіху на корті. Тому одежда для тенниса спортсмена включає в себе спорядження і спеціальний призначений для конкретного виду спорту костюм, розроблений дизайнерами і фахівцями зі спортивної медицини. Щоб купити одяг для великого тенісу та інші товари для тенісу рекомендується відвідати спеціалізований  теніс інтернет магазин не тільки професіоналам, але і любителям.
 
Переваги виробів
Розробка професійного вбрання враховує всі потреби людини під час занять спортом, тому він відрізняється від звичайного одягу такими параметрами:
Еластичністю. Костюм шиється з тканини, що тягнеться, що повторює особливості фігури гравця.
Повітропроникністю. Незважаючи на синтетичний склад, такий одяг характеризується збалансованої циркуляцією повітря і комфортною тепловіддачею.
Міцністю. Для захисту від псування під час гри використовуються спеціальні укріплені шви.
Зносостійкістю. Ціна в цьому випадку відповідає якості, і оригінальна річ прослужить не один сезон гри. При дбайливому зверненні одяг витримає багаторазові прання.
Швидкістю висихання. Завдяки спеціальним технологіям пошиття речі вбирають зайву вологу під час тренування, сприяють її швидкому випаровуванню.
 
Тонкощі вибору
Тенісний одяг представлений ??в широкому асортименті у багатьох фірм. Основні різновиди елементів екіпіровки:
Спортивні костюми. Більш теплий варіант для прохолодної погоди, включає в себе штани і куртку, поло або куртку.
Футболки та майки. Призначені для носіння переважно влітку. Вибір залежить від смаку і особистих відчуттів гравця.
Спортивні топи - ідеальний варіант для спекотної погоди.
Шорти і спідниці. Хоча представниці прекрасної статі частіше вибирають другий варіант, шорти теж користуються популярністю.
Штани-капрі. Підійдуть для тренувань при більш низькій температурі повітря.
Головний убір. Незамінний елемент в сонячну погоду і при тривалому знаходженні на корті.
Орієнтуватися при виборі свого комплекту коштує на місце проведення ігор, їх частоту і інтенсивність, а також особисті відчуття. Важливо, щоб одяг був впору - невідповідний розмір не дозволить вільно рухатися.
 
Де купити?
Зараз тенісний одяг продається буквально в кожному спеціалізованому магазині. Однак важливо, щоб місце продажу було перевіреним, а товари в ньому - оригінальними і відповідали якості.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник