ІНВЕСТИЦІЇ В ТУРЕЦЬКУ НЕРУХОМІСТЬ: «ПІДВОДНІ КАМЕНІ» ДЛЯ ПРИДБАННЯ

 Рішення купити житлову або комерційну нерухомість в Туреччині кожен інвестор приймає зі своїх причин. Хтось ловить момент, щоб дуже вдало вкласти гроші у власне майбутнє. Комусь після туристичних поїздок по цій гостинній країні неодмінно хочеться переїхати в неї для постійного проживання. Але всіх потенційних покупців об'єднує одне: бажання дізнатися про можливі ризики при здійсненні операції. В такому випадку не обійтися без кваліфікованої допомоги від професіоналів своєї справи,яку ви можете отримати на сайті  turkhome.com.ua. При купівлі недвижимости в Турции - повний комплекс послуг з інвестицій в нерухомість: від підбору привабливих об'єктів нерухомості, будинків, квартир, земельних ділянок і супроводження покупки, до організації подальшого заробітку за рахунок здачі нерухомості в оренду або її перепродажу.

Про які  підводні камені потрібно отримати відомості, щоб не розчаруватися від покупки?

СКЛАДНИЙ ВИБІР ОБ'ЄКТА: ВАЖЛИВІ НЮАНСИ

 Для іноземців, які абсолютно нічого не знають про своєрідність турецького ринку нерухомості, складності починаються на етапі підбору конкретного варіанту для придбання. В якому районі покупка нерухомості в Туреччині стане найвдалішим рішенням? Що саме вибирати квартиру, будинок, віллу? Як перевірити документи на об'єкт, щоб не купити нерухоме майно  з сюрпризами?

Відповідь на перше питання слід шукати, виходячи з мети покупки. Але не можна забувати і про те, що в Туреччині існує заборона на угоди купівлі-продажу з іноземцями в певних районах.

купити нерухомість в Туреччині  купити нерухомість в Туреччині   Турецька нерухомість купити  турецька нерухомість

Який вид нерухомості вибирати?

Навіть якщо кошти на розкішний особняк, варто пам'ятати про те, що доведеться в подальшому нести постійні витрати на його утримання. Сюди входить щорічний податок і комунальні послуги, плата за воду і за газ, за ??електроенергію, прибирання території. Природно, обсяг витрат буде різною, залежно від того, якою саме тип нерухомості обраний - квартира, будинок або земельну ділянку в Туреччині.  Щоб не потрапити в халепу, варто не скупиться на перевірку документації на нерухоме майно. На жаль, можна зустріти недобросовісних продавців, а то і шахраїв. Щоб попередити неприємності, краще заплатити перекладачеві і юристу, з чиєю допомогою набагато легше розібратися в юридичних тонкощах.

ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕВІРКИ ДОКУМЕНТАЦІЇ

   В чому потрібно впевнитись покупцеві перед оформленням угоди і розрахунком до продавця? Обов'язково необхідно дізнатися, чи не знаходиться майно в заставу. У складну ситуації може потрапити і забудовник, і звичайний власник. Так що не виключений ризик, що довірливому іноземцю спробують продати житло в заставі. Насторожити повинна ситуація, якщо нерухомість на побережжі Туреччини продається через треті руки. В такому випадку можна потрапити на несумлінного продавця. Наприклад, деякі продавці домовляються відразу з декількома покупцями, а потім вибирають того, який дасть більше, до останнього моменту всіх інших запевняючи в готовності підписати договір.

   Складнощі можуть виникнути навіть у випадку співпраці із забудовником, який пропонує готові обладнані квартири, якщо не перевірити усі документи на об'єкт. Наприклад, варто упевнитися, чи у компанії є подоба технічного паспорта.  Цей документ забудовник отримує в ознаменування того, що будинок переведений з розряду будівельного в житловий. Звичайно, деякі місцеві жителі можуть поділитися своїм досвідом, що вони десятиліттями живуть без документів. Але це не означає, що варто наслідувати їх приклад. Адже відсутність документа може означати, що забудовник має борги або інші проблеми.

 Наостанок важливо підкреслити, що іноземцю варто купувати квартири в Туреччині обов'язково вимагаючи всі квитанції і оформляючи документи відповідно до законодавства. Як і в будь-якій країні, тут теж на ринку нерухомості зустрічаються не самі чесні ріелтори і власники. А тому не варто діяти в обхід законів і вимог: якщо продавець на цьому наполягає, можливо, він  має не найбільші чисті помисли.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник