Як правильно вибрати дитячу шапку

  У цій статі хочемо розповісти вам, як правильно вибрати гарну шапочку дитині. Також ви можете домовитися з своїми подругами і купити шапки детские оптом від українського виробника, що допоможе вам придбати найкращі речі для малечі по дуже приємним цінам, зокрема, шапочки дитячі для різних сезонів, а також інший дитячий одяг та одяг для себе!
  Сьогоднішній достаток дитячих шапок на полицях численних магазинів ставить перед будь-яким покупцем непросте завдання, завдання правильного вибору. І якщо при покупці шапки «для себе» у сучасного покупця є безліч підказчиків в особі консультантів магазинів, модних журналів і телепередач, то при виборі шапки для улюбленого малюка хочеться керуватися не тільки модою і порадами продавця, а й знаннями про якість виробу і його виробника. Саме склад будь-якої трикотажної шапочки для дитини буде мати вирішальне значення при щоденних одяганнях  у дитсадок або на просту прогулянку і саме від матеріалу, з якого зроблена дитяча шапочка буде залежати здоров'я улюбленого малюка.
 
Види пряжі, з яких виготовляються дитячі шапочки і їх основні переваги і недоліки
 
  На сьогоднішній день численні виробники головних уборів Польщі, України, Китаю, Туреччини та інших країн, виготовляють свої вироби з бавовняної пряжі всіх видів прядіння (гребінного, карданного і т.д.), вовняної і напіввовняної, використовують натуральні і мідноаміачні шовки і майже всі види ниток. Кожен вид пряжі має як свої переваги, так і недоліки. 
 Вироби з натуральних вовняних видів пряжі виключають шкідливі впливи на шкіру малюка, добре пропускають повітряні потоки а, отже, дозволяють підтримувати необхідну температуру тіла, при якій дитині в холод буде тепло, а при більш теплій погоді не буде занадто жарко. Натуральні вовняні пряжі практично виключають алергічні реакції шкіри і якщо Ваш малюк схильний до реакцій подібного виду, обов'язково вибирайте шапку, до складу якої входить не менше 70% - 80% вовняної нитки. До недоліків головних уборів для дітей з натуральних матеріалів відносять певного виду дискомфорт при носінні - колючість виробу, правда, сучасні види обробки нитки практично виключають цей неприємний ефект. Додатковим мінусом вовняної нитки є її мінливість в розмірі, особливо при впливі вологи і високих температур. Говорячи простою мовою - при пранні з невідповідною температурою води, дуже гарячою або дуже холодною, шапка дитини просто поміняє розмір. Саме через вищеописані мінуси  вовняна нитка досвідченими виробниками зазвичай поєднується з іншими видами ниток, які «тримають розмір» і прибирають «колючість» дитячої шапочки.
  Віскозне волокно (віскоза, віскозна нитка) - найбільш часто вживаний матеріал у виготовленні головних уборів і найбільш часто комбінований з вовняної пряжею.   Ця нитка втрачає міцність при намоканні, але дуже добре забарвлюється виробничим способом саме натуральними видами барвників, що забезпечує виробам із застосуванням віскози високі гігієнічні властивості. До того ж легкий вид обробки цієї тканини і її поступливість при в'язанні дозволяє робити з дитячих шапочок справжні дизайнерські шедеври моди. Але при покупці виробу з віскозної ниткою покупець повинен знати, що цей матеріал дуже мнеться і нестійкий до стирання.
  Ще одним за популярністю матеріалом для трикотажних шапочок є Акрил (акрилове волокно) - синтетичний матеріал, але дуже легкий, м'який і теплий. Акрилова пряжа майже не втрачає форму і якщо вона високої якості практично ідентична по гігієнічним показникам вовни. Саме тому оптимальним поєднанням в складі дитячої шапки буде 15-20% акрилу. Мінусом даного матеріалу є знову ж низька стійкість до стирання, нитка закочується, матеріал погано пропускає повітря. Для дитячих виробів вказаний відсоток 15 -20 акрилової нитки в пряжі є максимально допустимим.
  Одним з новітніх матеріалів для виготовлення дитячих шапочок є так званий Пан - суміш акрилових волокон різної лінійної щільності. Через високі якісних показників, антиалергічні властивостей матеріал вже закріпив за собою назву «штучна шерсть». Пан поєднав в собі всі плюси синтетичної тканини - високу міцність і світлостійкість, відноситься до розряду «дорогою синтетики». Якщо в складі дитячої шапочки є Пан, в співвідношенні з натуральної пряжею 20 до 80 або 25 до 75 - це гарантія того, що виріб прослужить довго і не завдасть шкоди здоров'ю дитини. 
 
Найважливіші критерії, на які варто звертати увагу при виборі шапки для дитини
 
Необхідно додати, що дуже часто виробники шапок приховують справжній склад своїх виробів, тобто просто обманюють покупця і ось саме тому одним з головних критеріїв при виборі шапочки дитині служить «бренд» і інформація про виробника. На українському ринку представлені дитячі головні убори з усіх країн, але найбільшого поширення має польський, український, турецький і китайський трикотаж.
Польські дитячі шапочки мають дуже хорошу якість, склад пряжі, підтверджений гігієнічними сертифікатами, в т.ч. Євросоюзу і, звичайно ж, відмінний дизайн, що відповідає модним європейським тенденціям. Але митні збори і вартість транспортування роблять цю продукцію дуже дорогою  в порівнянні з вітчизняними і китайськими аналогами. Китайські дитячі товари, як і будь-які інші товари від виробників цієї країни, на жаль, мають лише одну істотну перевагу - низьку ціну. Якість пряжі, достовірність інформації на етикетці завжди залишають бажати найкращого. Але необхідно зробити одне суттєве зауваження - якщо це продукція, зроблена для відомого бренду, то гарантію за якість несе власник цього бренду, і часто шапочка матиме і низьку ціну і гарну якість, тому купуючи товар, зроблений у Китаї, обов'язково дивіться на маркування! Отже, і покупки подібного роду треба робити в магазинах і торгових центрах, яким Ви довіряєте, і в яких будуть виключені підробки під відомі торгові марки. Також хочемо зазначити, що в останні час Українські виробники дитячих шапок прагнуть до якісної підбору матеріалу і моделей, і в звязку з відсутнстю  митних зборів і додаткових вкладень в доставку ціна на дитячу шапочку залишається відносно низькою.
Пам'ятайте, що здоров'я Вашої дитини дорожче сьогочасної вигоди! Українські виробники - це ще один масово представлений сегмент в категорії дитячих товарів. Більшість з них вже давно має свої дизайнерські майстерні, стійкі канали постачання якісної сировини, в тому числі західноєвропейського, і багато іншого, що робить співвідношення ціни і якості дитячих головних уборів оптимальної для покупця.  Якщо шапочка для дитини, яку Ви хочете придбати, виробляється українським підприємством, що випускає великий асортимент моделей, виробник має історію, зрозумілий склад виробу і Вам подобається її дизайн - купуйте без сумнівів! Така шапочка буде носитися довго і не зашкодить ніжній шкірі дитини і його здоров'ю. Детальнішу інформацію дивіться на сайті   https://anika.biz.ua/


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник