Samsung Galaxy Watch Active 3: цікаві нововведення і примочки!

Дата виходу

  Деякі джерела стверджують, що дата виходу Samsung Galaxy Watch Active 3 намічається десь у другій половині цього року. І, безумовно, пізніше ми отримаємо більш детальну інформацію про специфікації пристрою.

  Він володітиме більшим обсягом пам'яті в порівнянні з попередниками, збільшившись в два рази. Більше простору дозволить користувачам завантажувати додаткові програми та зберігати більше музики. Крім того, за чутками, ємність акумулятора для меншої версії складатиме 330 мАг, що набагато вище, ніж у батареї 247 мАг у 40-міліметрових Active 2. Компанія запакувала в свої носимі пристрої якомога більше функцій, пов'язані з повсякденними справами, відстеженням здоров'я і фітнесу. Все це залишиться в новій моделі, але, можливо, будуть додані деякі можливості, які раніше не використовувалися в годинниках Samsung.

Наприклад:

  • сертифікований датчик ЕКГ;
  • NFC для оплати з підтримкою в більшості країн;
  • Виявлення падіння (як в Apple Watch) ;
  • Повнофункціональна робота з iPhone;
  • Збільшений термін життя батареї;
  • Універсальний зарядний пристрій;
  • Можливість завантаження більшої кількості сторонніх додатків;

 

Дизайн

  Ресурс SamMobile зазначає, що Самсунг Galaxy Watch 3 збереже елементи дизайну існуючої моделі. Очікується, що годинник буде випущено в корпусі з нержавіючої сталі, як і останнє покоління. Користувачеві також буде дана можливість вибрати колір: чорний, сріблястий, золотий.

  Відзначимо, що на даний момент Active другого покоління пропонує тільки сріблястий і золотий колір корпусу з нержавіючої сталі. В цьому випадку годинник підійде як на чоловічі руки, так і жіночі або більш тонкі. усі (що, звичайно ж, для виробника стане досить складним завданням). Змінні ремінці - вже не новина, тому, не виключено, що для заміни в магазинах будуть доступні різні кольори і матеріали браслетів. Ціна на даний момент невідома, але можна припустити, якою буде вартість, виходячи з наявної інформації ми побачимо ціну приблизно  300 доларів.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник