Електромобілі з США

 На сьогоднішній день електромобілі користуються великою популярністю, так як з їх допомогою можна зменшити забруднення навколишнього середовища.  Якщо ви прийняли рішення про покупку електромобіля - зверніть увагу на нашу компанію, яка пропонує вам купити електромобілі в Америці на вигідних умовах. Компанія Океаніка входить в групу компаній Колумб Трейд, яка займається підбором і доставкою  Авто з США Харків. Має 10 офісів в таких містах: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Мінськ. Офіційний агент логістичної компанії USA InterCargo LLC. Саме в США споживачам представлений дуже широкий вибір даного виду транспортних засобів.

  Ринок автомобілів в США - це перш за все доступні ціни у всьому світі для бажаючих придбати власне авто в особисте користування. Зрозуміло, займатися питанням покупки автомобіля з Америки дуже складно. Необхідно знайти перевіреного продавця, переконатися в тому, що автомобіль у відмінному робочому стані, документи є оригінальними. Також необхідно буде заздалегідь обміркувати те, яким чином вирішуватиметься питання транспортування, якщо ви вирішите купити електромобіль в США.  

Переваги звернення в нашу компанію

   Фірма працює на протязі ось вже декількох років, надаючи такі послуги, як посередництво у придбанні автомобіля з США. Компанія також надає наступну послугу - розмитнення електромобіля в США. Чому варто вибрати саме нашу організацію? Зверніть увагу на наступні переваги фірми: Великий стаж роботи на ринку; Надання гарантії покупцям на надані організацією послуги; Доступна вартість на надання комплексу послуг. Варто відзначити, що компанія пропонує цілий комплекс послуг з купівлі автомобіля з Америки. Досвідчені фахівці допоможуть вам на самому початковому етапі у виборі автомобіля. Большой ассортимент електромобілів До переваг нашої компанії також варто віднести великий вибір електромобілів. Моделі представлені на офіційному сайті компанії. Абсолютно будь-який бажаючий стати власником нового авто може взяти участь в аукціоні, запропонувавши свою вартість за той чи інший обраної автомобіль. Варто зазначити, що участь в аукціоні є безкоштовною.

Розрахунок вартості електромобіля

   Перше питання, яке хвилює всіх бажаючих стати власником нового авто, - це, звичайно ж, вартість електромобіля. На нашому сайті ви зможете скористатися спеціальною онлайн формою, щоб провести розрахунки вартості автомобіля, який буде задовольняти обраним вами параметрам: двигун, рік випуску транспортного засобу, вид двигуна і так далі. Щоб дізнатися вартість повного комплексу послуг, який пропонується нашою компанією, необхідно буде ввести такі дані, як комісія аукціону, варіант доставки електромобіля по території США і не тільки.

Доставка електромобіля

   Нашою організацією доставка електромобіля здійснюється виключно з використанням спеціального транспорту. Тарифи транспортування окремо попередньо узгоджуються з покупцем в обов'язковому порядку. Фірма також здійснює приймання транспортного засобу і робить його огляд. Спеціально для покупця робляться фотографії електромобіля, фахівці виявляють наявність або ж відсутність ключів, документів. Одержані дані в подальшому вносяться в систему стеження для того, щоб можна було здійснити доставку транспортного засобу.  Компанія бере на себе всі зобов'язання щодо укладення договору між митним брокером і одержувачів вантажу. Далі покупець зможе забрати придбаний автомобіль з території порту.

Консультація покупців

   Нерідко при купівлі електромобіля з аукціону з'являються різного роду питання, відповіді на які далеко не завжди можна знайти на офіційному сайті організації. В такому випадку необхідно звернутися до співробітників фірми, які зможуть вам більш детально розповісти про те, якими етапами здійснюється придбання електромобіля в нашій фірмі, яким способом здійснюється оплата, які гарантії надаються покупцям і багато іншого. Каталог електромобілів з Америки регулярно оновлюється, завдяки чому покупець завжди зможе ознайомитися з актуальними варіантами пропозицій про покупку транспортного засобу. 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник