Новий колір плоскої черепиці BERGAMO від знаменитого європейського бренду

  

Керамічна черепиця Roben від інтернет-магазину Єврокрівля

 

   Плоска керамічна черепиця Bergamo https://evrokrovlya.com.ua/krovelnyie-meterialyi/keramicheskaya-cherepitsa/brand-roben/ - це, без сумніву, одна з улюблених моделей шанувальників стилю модерн і сучасних проектів. Бажаючи задовольнити очікування інвесторів, компанія Roben  представила на ринок новий колір плоскої черепиці - класичний червоний з натуральним покриттям, який додасть традиційний акцент сучасними проектами будинків. Незалежно від панівних нині тенденцій, інвестори найчастіше вибирають матеріали, які демонструють високі технічні та естетичні параметри протягом довгих років.

  Керамічна черепиця - це матеріал, значно міцніший порівняно з наявними на ринку іншими продуктами для покриття даху. Наша пропозиція була розширена за рахунок нового колірного варіанту найпопулярнішою на сьогоднішній день моделі плоскої черепиці Bergamo. Завдяки новому фарбуванню, в проекті будинку можна об'єднати сучасний стиль і традиційний натурально-червоний колір. Плоска керамічна черепиця ідеально вписується в актуальні архітектурні тенденції і є відмінною пропозицією для інвесторів, які вважають за краще мінімалізм і роблять ставку на сучасне будівництво, не відмовляючись при цьому від високої якості продукту. Завдяки постійно розширюваній колірній гамі асортименту, дану модель можна підібрати практично під будь-який проект.

  Дизайн є дуже важливою і характерною особливістю цієї керамічної черепиці, проте не менш важливі її технічні параметри - довговічність, екологічність, низьке водопоглинання, морозостійкість і міцність. Крім того, черепицю відрізняють спеціально розроблені замки, що гарантують виняткову герметичність покриття, а також можливість її застосування на дахах з кутом нахилу більше 25 градусів. Черепиця BERGAMO також доступна в ангобірованій, сірій та антрацитовій версіях.

  Так само, як і весь асортимент керамічної черепиці марки Röben, базова черепиця BERGAMO червона натуральна укомплектована всіма покрівельними аксесуарами того ж кольору. 

   І на додачу, пропонуємо подивитися відеоінструкцію по правильному монтажу керамічної черепиці.

 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник