Cтали доступні для замовлення в цифровому форматі послуги охорони і супроводу вантажів

 

Супровід вантажів Legion

 

  На електронному торговельному майданчику «Вантажні перевезення» стали доступні для замовлення в цифровому форматі послуги Федерального державного підприємства «Відомча охорона залізничного транспорту». Тепер при оформленні перевезення і супутніх послуг охорони та супроводу замовлення повністю оплачується і виповнюється на електронному майданчику без необхідності укладення окремого договору.  Доречі, аналогічну послугу і при цьому відносно недорого можна замовити в охоронній фірмі Легіон. Доставка матеріальних цінностей і різних вантажів -  це достатньо значні ризики в дорозі по маршруту слідування вантажу. Вирішенням цієї складної проблеми може стати  замовлення охорони і супроводу при доставці цінностей. Вантаж може бути пошкоджений зловмисниками,  вкрадений або втрачений в процесі його доставки отримувачу, саме тому перевізнику треба брати на себе велику і значну  відповідальність і незручності . Для збереження вантажу в цілісності доцільно  замовляти  супровід вантажів на сайті https://legion-security.com.ua/convoy/

  Перед запуском сервісу з охоронним підприємствам було підписано угоду, проведено доопрацювання програмного забезпечення. Перші клієнти вже встигли скористатися новою можливістю. Через електронну площадку оформлена відправка понад 100 вагонів і контейнерів з послугами охорони і супроводу. З метою забезпечення схоронності вантажу ФГП ВО ЖДТ  проводить цілий комплекс заходів, в тому числі фізичну охорону під час перевезення, охорону вантажів в парках станцій, застосування груп швидкого реагування та технічних засобів охорони. На електронному торговельному майданчику «Вантажні перевезення» вантажовідправникам Свердловської магістралі стали доступні для замовлення в цифровому форматі послуги Федерального державного підприємства «Відомча охорона залізничного транспорту» (ФГП ВО ЖДТ).

   З метою забезпечення схоронності вантажу ФГП ВО ЖДТ  проводить цілий комплекс заходів, в тому числі фізичну охорону під час перевезення, охорону вантажів в парках станцій, застосування груп швидкого реагування та технічних засобів охорони. Філія охоронного підприємства працює на Свердловської залізниці. До електронному торговельному майданчику «Вантажні перевезення» вже підключено понад 80 компаній, серед яких - 72 оператора рухомого складу, 3 термінально-складських оператора, 5 перевізників і 6 стивідорних компаній. Клієнтська база перевищує 5,1 тис. користувачів. Оператором платформи є ТОВ «Цифрова логістика» (дочірнє товариство ВАТ «РЖД»).



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник