Чому двері вигідніше купити в нашому інтернет-магазині: особливості формування ціни

Вхідні Вуличні Двері в Києві. Великий Каталог, Доступна Ціна, Недорого - Lemard

  Чому міжкімнатні двері або вхідні вигідніше купити в інтернет-магазині дверей Lemard? Це пояснюється кількома факторами. По-перше - дуже вигідним механізмом формування ціни. І не в останню чергу - зручністю при виконанні і доставці замовлення. Термін від заміру  до доставки дверей  - 1доба, що є досить швидко і зручно, так як ніхто не любить довго чекати на своє замовлення! Відвантаження дверей здійснюється  безпосередньо від виробника в найкоротший термін. Величезний вибір дверей:наш сайт https://www.lemard.com.ua/ua/vhidni-dveri?k=95 містить актуальний набір товару з відповідною перевіреною ціною

Від чого залежить ціна?

Ціна на металеві та міжкімнатні двері залежить від декількох параметрів. На вартість дверей впливають такі фактори, як розміри і товщина полотна, спосіб внутрішньої і зовнішньої обробки, використана  фурнітура (ручки, пороги, косяки), вид встановлених замків і популярність виробника. Пропоновані нами розцінки дозволять кожному  замовнику придбати оптимально відповідну конструкцію з урахуванням наявних коштів.

   Ціна вхідних дверей багато в чому визначається використовуваними для виробництва матеріалами. Як правило, їх каркас виготовляється з нержавіючої сталі. Недорогі бюджетні моделі зазвичай мають покриття з ДВП, шкірзамінника, вагонки або плівки. Види оздоблення: порошкове напилення, шпон і панелі МДФ. Найбільш дорогим варіантом є облицювання полотна масивом натурального дерева. В залежності від своїх уподобань  у нас можна придбати як глухі, так і засклені моделі.

   Визначальний фактор, що впливає на вартість міжкімнатних дверей, сорт деревини, використовуваної в процесі виготовлення. Як правило, у виробництві застосовуються дуб, бук, сосна, ясен і горіх. Конструкції, виконані з екзотичних порід дерева, мають більш високу ціну. Крім того, вартість виробу з дерева, в тому числі і дверей,  безпосередньо залежить від технології обробки вихідного матеріалу. Наприклад, сушка деревини може здійснюватися як природним шляхом, так і за допомогою спеціальних вакуумних  камер, при цьому другий варіант менш витратний. Також слід враховувати, що вироби з цільного масиву коштують у кілька разів дорожче, ніж інші моделі. Ціна міжкімнатних конструкції збільшується в разі наявності додаткових вставок зі скла або інших декоративних прикрас.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник