Полички як елемент інтер'єру

 Полички в інтер'єрі - це відмінне місце, щоб розставити і продемонструвати оточуючим всілякі дрібнички, але також вони сприяють тому, щоб кімнати  виглядали просторими, світлими і відкритими. Не варто все ховати  за стулками громіздких шаф, коли можна використовувати полички https://www.svitdivaniv.com.ua/category/polki/  , які ви з легкістю можете вибрати в нашому інтернет-магазині в якості самостійного елементу.

Пропонуємо ідеї з  полицями, які перетворять  житло на практичне і стильне помешкання і зроблять його більш зручним.

 Роздільник в кімнаті.  Коли хочеться відгородити невеликий куточок кімнати, але немає бажання  загороджувати  його  глухою стіною, можна використати стелаж з відкритими полицями. Цей метод часто застосовують  у квартирах-студіях, і він дуже ефективний, дозволяючи одночасно зберегти цілісність простору, не блокувати світло і, в той же час, поділити кімнату на зони. Такі роздільники можуть бути як високими (майже до стелі), так і низькими, що створюють невисоку огорожу. У будь-якому випадку, заповнюючи їх речами, стежте, щоб ці речі були там доцільними

 Робоче місце. Створити зручне робоче місце простіше, ніж здається! Потрібно всього лише прибити полицю там де треба. Знайдіть собі затишний куточок, в якому можна розташувати горизонтальну дошку і ще близько метра вільного простору, щоб вам було, де поставити стілець. Потім там треба розмістити полицю  на такій висоті, щоб за нею було зручно сидіти, як за столом, і ще кілька полиць зверху, для речей. Можна використовувати цей прийом разом з попереднім або доповнити ваш кабінет ящиками для документів знизу. 

 Стіна-галерея. Якщо хочеться виставити свої фотографії або творчі роботи в рамочці, зовсім не обов'язково обмежуватися однією-двома. Можна повісити кілька полиць і поставити на них, все, що хочеться. Вони можуть бути як зовсім вузькими, так і широкими, придатними для книг.  А розвісити можна як на рівній відстані один від одного, так і підійти до процесу творчо.

 Стінка під телевізор. Перетворити  стінку з телевізором в багатофункціональний елемент можна, використовуючи спеціально розміщені полиці.  Розташувавши їх навколо плоского телевізора,  на них можна покласти невеликі медіа-гаджети та іншу техніку, щоб стінка виглядала збалансовано. 

 Таким чином, ми показали, як такий простий елемент , як поличка, може бути використаний для кардинального оновлення дизайну ваших кімнат,, щоб зробити його більш зручним і стильним, анаш інтернет-магазин допоможе вам у цьому і полегшить завдання вибору необхідних елементів інтер'єру, таких як полиці і полички, а також інших видів меблів!



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник