Навіщо потрібні послуги психолога?

Сучасний світ наповнений різними стресами. Люди стикаються з ними всюди: складності на навчанні, важка робота, проблеми в стосунках з друзями і в сім'ї. Все це може створювати емоційний і психологічний тиск. І дуже часто людина самостійно не може впоратися з такими проблемами. Висококваліфіковані професіонали Центру психологічної допомоги "Відчуй себе" https://psiholog-centr.if.ua/  допомагають своїм клієнтам. Якісно надана психологічна допомога дозволяє віднайти емоційний спокій.

Навіщо потрібні послуги психолога?

Найчастіше при якихось складнощах людина звертається до своїх друзів, родичів і просто близьких людей, які можуть вислухати, а також допомогти порадою. Така допомога безсумнівно важлива і потрібна. Але, на жаль, не у всіх випадках звичайні розмови можуть надати потрібну підтримку. Вирішується не причина, а лише наслідок проблеми.

Крім того, не завжди такі розмови можуть допомагати правильно. Чому?

  • Друг дав готову пораду. Важливо розуміти, що людина, яка викликалась вислухати, бачить ситуацію лише під призмою свого особистого досвіду. Тому, поради різних людей можуть відрізнятися. Тому не факт, що слідуючи таким порадам, можна домогтися успіху в вирішенні своїх проблем.
  • Вирішення конкретної ситуації. Найчастіше неприємна ситуація є лише вершиною айсберга. Причина може ховатися набагато глибше. Хоча, звичайно, можна позбутися від наслідку - вершини, вирішивши проблему, це не вбереже людину від подальших труднощів.
  • Оціночне судження. Близькі люди завжди дають оцінку вчинкам, рішенням і якимсь проблемам людини. Тому практично неможливо отримати пораду неупереджено. Також немає гарантій, що ці розмови не передадуться третім особам.


    Плюси відвідування психолога

    1. Ніхто ніколи не дізнається про проблеми людини крім самого психолога. Професіонали забезпечують конфіденційність своїм клієнтам.
    2. Неупереджене ставлення. Так як особисто люди не знайомі в повсякденному житті, то психолог не буде давати оцінку вчинкам, а лише допоможе вирішити проблему.
    3. Розбір ситуації. Якісна робота психолога допоможе людині зрозуміти суть проблеми, не допустити її повторення.
    4. Довгі розмови - це робота психолога. Тому не слід переживати, що можна якось набриднути людині, а спокійно виговоритися.

Відвідування психолога це не щось ганебне, це часом необхідно для спокою і хорошого емоційного стану



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник