Жалюзі - комфортне та функціональне рішення

Жалюзі добре працюють як для невеликих вікон, так і для великих скляних конструкцій. Пропоновані в широкій кольоровій гамі, вони ідеально підходять до інтер’єрів різного призначення та оформлених в будь-якому стилі. 

Безпроблемне встановлення, легка експлуатація та точне регулювання проникаючого всередину світла роблять алюмінієві горизонтальні жалюзі рішенням, яке охоче використовують в будь-яких приміщеннях Києва. Серед їх переваг також захист приміщень від нагрівання та забезпечення вільної циркуляції повітря. Вони випускаються у вигляді рішень з планками різної ширини — 16 мм, 25 мм і 50 мм. Горизонтальні жалюзі від https://kolorit.kiev.ua пропонуються в широкій кольоровій гамі. Вони можуть бути оброблені гладко або зі збереженням природного візерунка дерева, та ідеально вписуються практично в будь-який стиль, в якому оформлений інтер’єр.

Комфортні рішення 

Властивості матеріалу, з якого вони виготовлені, також говорять на користь використання алюмінієвих горизонтальних жалюзі. Алюміній має властивість відбивати сонячне випромінювання. Завдяки цьому влітку жалюзі допомагають знизити температуру всередині приміщень на декілька градусів. Плоский дизайн верхнього жолоба означає, що відкриття вікна на всю ширину не є основною проблемою. Ці моделі, завдяки використанню алюмінію для виготовлення, ідеально підходить для приміщень із підвищеною вологістю, тобто у ванних кімнатах. У переважній більшості випадків горизонтальні жалюзі оснащені напрямними. Це рішення впливає на легке та стабільне управління виробом, що має велике значення для функціональності жалюзі. Зручним рішенням буде також використання стрічки з невидимими отворами. В результаті чого можна отримати краще затемнений інтер’єр.

Оригінальна деталь інтер’єру

Ширина планок має значення для ефекту, якого необхідно досягти в приміщенні. Ширші — 50 мм ламелі, будуть краще виглядати при великому склінні, тоді як вужчі — 16, 25 мм, ідеально підходять для маленьких вікон. Цікавого візуального ефекту можна досягти, перекривши великі вікна, сягаючи від стелі до підлоги. Сонячні промені, що проникають крізь регульовані ламелі, створюють романтичну атмосферу всередині кімнати. Крім того, цей ефект можна посилити, використовуючи перфоровану стрічку, яка м’яко розсіює сонячне світло, що проникає в приміщення. Крім того жалюзі можуть вплинути на зовнішню естетику будинку.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник