Сучасне світлодіодне освітлення: комфорт та якість

Сучасне світлодіодне освітлення: комфорт та якість


  Внутрішнє освітлення так само важливо, як кольори стін або вибір меблів. Сучасне світлодіодне освітлення від Powerlux буде працювати як для створення настрою, так і для практичного освітлення вибраних функціональних зон. Крім того, світлодіоди енергозберігаючі, ефективні, їх можна використовувати практично скрізь. На що слід звернути увагу при купівлі та встановленні світлодіодів в освітленні квартири?

Сучасне світлодіодне освітлення від Powerlux світлодіодні лампи


Світлодіодне освітлення: що це таке і чим воно виділяється?


  Правильно підібране світлодіодне освітлення не тільки підкреслює переваги інтер’єру та допомагає щодня, але і формує настрій. Якщо необхідно, щоб світло у квартирі створювало привабливе розташування: підкреслювало обрану стіну, стелю або карниз, і водночас було енергоефективним — світлодіодна технологія буде корисною. У ньому використовуються світлодіоди, звідси і його назва - LED, скорочена від англійських слів: Light Emitting Diode. Ця система освітлення дозволяє змоделювати кут падіння та колір світла.

  Через свої невеликі розміри світлодіоди можна встановлювати в освітленні квартири практично в будь-якому місці, яке користувачу спадає на думку: від полиць і шаф, поглиблення стін, сходів та дзеркал.Подібні світильники чудово виглядають на кухні, у вітальні, спальні і навіть у маленькій ванній.

  Світлодіоди чудово висвітлюють меблі та закутки, до яких не можуть потрапити основні джерела світла. Вони стримано підкреслюють красу інтер’єру. Список способів використання цього сучасного освітлення довгий. 

Переваги світлодіодного освітлення


  Енергозбереження — одна з основних переваг світлодіодів. Вони споживають набагато менше енергії, ніж інші джерела світла. Як результат, користувач платить менше за електроенергію.

Довговічність — друга перевага. Світлодіодні джерела зберігають свої якості дуже довго. Їх термін експлуатації становить десятки тисяч годин. Однак після цього часу вони взагалі не перестають працювати, але можуть випромінювати світло меншої інтенсивності та яскравості.

Невеликий розмір та гнучкість світлодіодних стрічок дає можливість висвітлити важкодоступні місця та використовувати світлодіоди скрізь.

Серед інших переваг можна виділити:

  • Низьку температуру роботи;
  • Стійкість до вологи та механічних пошкоджень;
  • Різні кольори та ступені яскравості світла.
     

 дизайн інтер’єру з  кольоровими світлодіодами



Світлодіодне освітлення: що варто пам’ятати?


   Приймаючи рішення встановити такий тип освітлення, слід обирати лише фірмові вироби. Lumileds, Osram, Philips та General Electric є лідерами у цій галузі. Діоди цих виробників гарантують найвищу якість.

  Також слід визначити, які ефекти повинні забезпечувати змонтовані діоди. Біле світло найкраще підходить для освітлення робочого місця. Своєю чергою, дизайн інтер’єру буде урізноманітнено кольоровими світлодіодами, розміщеними, наприклад, під меблями.

  Занадто висока щільність різнокольорових світлодіодів в одній кімнаті може втомити зір, замість того, щоб розслабитися і створити зручну для ока композицію.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник