Повітряно-бульбашкова плівка - призначення, різновиди

  Повітряно-бульбашкова плівка  -  найдоступніша і поширена упаковка. Недорога, надійна і має малу вагу, вона використовується практично у всіх сферах, пов'язаних з переміщенням або перевезенням предметів. Більше інформації про різновиди і специфікації таких плівок, їх застосування, а також можливість їх замовлення та придбання на будь-які ваші потреби можна дізнатися тут, а також, при потребі,  отримати професійну консультацію від менеджера сайту.
  Повітряно-бульбашкова плівка  є засобом  для безпечного транспортування крихких і сприйнятливих до пошкоджень предметів. Добре захищає упаковану річ від ударів і сильної вібрації. Суттєво економить простір, так як приймає форму предмета, зберігаючи його первинні габарити. Вона придатна до експлуатації в важких умовах, володіючи високим ступенем міцності, а також повної водо- і пилонепроникністю. Плівка може використовуватися багаторазово, що дозволяє економити на її постійній покупці.
 
  Переваги:
 
  • практичність;
  • вітчизняне  виробництво;
  • низька ціна;
  • надійність;
  • простота використання.

  Практично в кожному випадку, коли ви розпаковуєте щойно куплену, дорогу річ, ви стикаєтеся з такою плівкою всередині.
Вона прекрасно захистить меблі, скло, посуд, антикваріат від пошкоджень при переїзді за рахунок амортизації повітряних бульбашок. Крім цього така бульбашкова плівка допоможе вам захистити предмети від вологи та бруду. Ще варіант її використання - наповнювати порожнечі в коробках, замість штатного наповнювача.

Корисні властивості
 
  Повітряно-бульбашкова плівка наділена низкою дуже корисних властивостей, таких як стійкість до перепадів температур, теплоізоляцією, звукоізоляцією і іншими. Головний показник - щільність, чим щільніша плівка, тим вона надійніша і витримує більші навантаження і тиск. На надійність плівки впливає і діаметр бульбашки. Чим він менше, тим надійніша структура плівки.
 
Двошарова і тришарова повітряно-бульбашкова плівка.

  Двошарова виходить з одного боку гладкою, а з іншого покрита пружними бульбашками. Це найпоширеніший варіант плівки. У неї  упаковують і побутову техніку, і предмети мистецтва.
Зазвичай в магазинах така плівка маркується як:
Д-65 (Д - двошаровий, 65 - товщина в мікронах)
2-10-65 (2 - кількість шарів, 10 - діаметр бульбашки, 65 - товщина в мікронах)
  Тришарова плівка виготовляється з двох гладких поліетиленових плівок між якими шар бульбашок. Такі плівки застосовують, як правило, для перевезення плоских предметів (скла, дзеркал, дверей та ін.), використовуючи її в якості прокладок. Принцип маркування тришарової плівки в продажу відповідає двошаровій, наприклад Т-90 або 3-10-90.
 
 
Інші сфери застосування повітряно-пухирчастої плівки.
 
  • Теплиця, накрита повітряно-пухирчастою плівкою
  •  На дачі для теплоізоляції басейнів. Таким чином вода не тільки залишається чистою, а й підігрівається.
  •  На садових ділянках в якості елемента виготовлення теплиць для збереження тепла в нічний час. Є повітряно-пухирчасті плівки зі спеціальними добавками, які можуть сприятливо впливати на ріст рослин.
  •  У будівництві для утеплення перекриттів і стін. Утеплення арматури і трубопроводів.
  •  У мистецтві під час перевезення картин в коробах для збереження температурного режиму і захисту від пошкоджень в дорозі.
  Так само повітряно-бульбашкова плівка може використовуватись  для накривання автомобіля в зимову пору року або для захисту від граду.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник