Майстер з нарощування вій - перспективна професія майбутнього!

Нарощування вій


  Сьогодні ця б'юті-сфера переживає підйом, всі дівчата і жінки хочуть виглядати красиво, тому майстер по нарощуванню вій - це перспективна професія майбутнього! Технології та матеріали при нарощуванні використовують найсучасніші і максимально безпечні. Наприклад, можна подивитися офіційний інтернет-магазин корейського бренду DLUX PROFESSIONAL https://dluxpro.com.ua/ua/viyi/. Можна замовити високоякісні вії класу люкс, максимально натуральні. Є накопичувальна знижка до 15% і  максимальне сприяння при співпраці з майстрами з нарощування вій. Доставка по Києву кур'єром, по Україні - службами доставки.

  Штучні гіпоалергенні надлегкі вії хороший майстер підбирає з урахуванням особливостей і стану  рідних вій. Якщо вії тонкі і слабкі, то тоді підійдуть найлегші штучні вії. Але потрібно не робити їх занадто довгими і не використовувати обсяг більше, ніж 2D. Це потрібно, щоб навантаження на  вії було посильне.А також в цьому випадку майстру потрібно пам'ятати, що періодично потрібно давати відпочити віям, не нарощувати 1-2 місяці. У цей час можна порекомендувати зміцнити вії спеціальними засобами. 

 

Майстер з нарощування вій - перспективна професія майбутнього!


Обсяги в нарощуванні вій


  Процедура нарощування вій полягає в тому, що до кожної власної вії приклеюються особливим клеєм 1, 2, 3, 4 і більше штучних вій.

Обсяги в нарощуванні вій:

  1. Класика - це коли до однієї своєї вії приклеюється 1 штучна.
  2. 2D - до однієї своєї вії приклеюється пучок з 2-х штучних вій.
  3. 3D - до однієї своєї вії приклеюється пучок з 3-х вій.
  4. Обсяг «Голлівуд» означає, що до однієї своєї вії приклеюється пучок з 4-х і більше вій. Це максимальний обсяг і дуже сильне навантаження на свої вії.


Довжина вій при нарощуванні


  Довгі вії - це мрія всіх жінок. Але, далеко не завжди довгі вії дадуть бажаний ефект. Хороший майстер знає, яку максимальну довжину краще вибрати для отримання очікуваного ефекту. При нарощуванні вій з клієнтом обговорюється максимальна довжина вії. Але, в залежності від розташування, довжина буде змінюватися.

Наприклад, в куточках очей довжина вій повинна бути мінімальною. Це потрібно для того, що вії по куточків очей більш тонкі і навантаження на них повинна бути мінімальною. Найбільш оптимальна довжина вій - 11, 12, 13 мм. Велика довжина - це вже проблема для своїх вій. І, при отрастании такі вії будуть «вигинатися» і створювати проблеми.

Вигини і товщина вій для нарощування


  Майстер з нарощування вій обов'язково має запитати клієнтку, який вигин вона хоче.

Вигини бувають:

D - найпопулярніший вигин, добре обрамляє очі, створює ефект лялькових очей.

З - популярний вигин, трохи піднімає вії, створює ефект лялькових очей.

В - більш природний вигин. Теж дуже популярний. Добре обрамляє очі, підкреслює їх красу.

L - цей вигин рекомендують використовувати для «азіатських повік». Він складний у роботі, але красиво виглядає. Зараз такий вигин дуже популярний.

  Вибір товщини вій знаходиться повністю в компетенції  майстра. Не потрібно наполягати на максимальній товщині, це може негативно позначитися на здоров'ї  вій.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник