Залиште по собі незабутній шлейф! «Шанель №5»

Залиште по собі незабутній шлейф за допомогою найвизначнішого в світі парфуму!


  Будь-яка представниця прекрасної статі ніколи не економить на покупці парфуму. На сьогоднішній день їх асортимент настільки рясніє різними ароматами на будь-який смак, що перед кожною дівчиною постає проблема встояти перед цим асортиментом. Перенюхавши кілька блоттерів, можна уявити себе в ролі парфумера, який здатний відрізнити безліч ароматів. Актуальним ароматом залишається Chanel №5  https://parfumcity.com.ua/products/chanel-n5-100-ml , його аромат звів з розуму не одну дівчину.


Особливості парфуму.


  Для того, щоб дізнатися, за що аромат завоював популярність, необхідно вивчити, що входить до його складу:

  • Початкові ноти: витончений бергамот і яскравий лимон. Щось повітряне, з присмаком початку комбінації середніх інгредієнтів.
  • Ноти серця: хтивий ірис, ніжна троянда, свіжа конвалія, а також таємничий жасмин, що цінується на Сході.
  • У ноти бази входять амбра і мускус, сандал і т.д.

  Коко була мінімалістом і підхід до баночки для духів обрала аскетичний. В епоху кубізму, вона запропонувала просту форму паралелепіпеда, в якому красиво танула золотиста рідина.

  Люди, які користувалися даними ароматом, вагалися з його описом. Він не був схожий ні на один квітковий запах, які всім здавалися буденними. Звичайно, адже до складу духів входило близько 80 інгредієнтів, більшість яких становили альдегіди. В цьому і полягала родзинка, аромат був штучний!

  Ідея створення аромату Chanel № 5 прийшла в голову Коко в 1921 році під час відпустки в Монте-Карло. Влітку вона вирушила на Лазурний Берег зі своїм коханим - великим князем Дмитром Павловичем, племінником царя Миколи II, і  друзями. Там вона познайомилася з французьким парфумером російського походження Ернестом Бо (Ернест народився в Москві в 1881 році в сім'ї французів-емігрантів), який постачав царському двору парфумерію, засоби по догляду і косметику і жив неподалік - у Грассі, центрі парфумерної індустрії.
 
 
 
Після повернення в Париж Коко Шанель попросила його створити незвичайні, виняткові парфуми, "парфуми для жінки, які пахнуть як жінка, а не троянда".
  Він запропонував їй композицію, в якій в небачених раніше пропорціях використовуються альдегіди. У ті часи в тренді були свіжі аромати, що складаються з цитрусових, таких як лимон, бергамот і апельсин. У той час хіміки вже синтезували хімічні речовини - альдегіди, які могли продовжувати стійкість. Але вони були надзвичайно насиченого аромату, тому парфумери не наважувалися їх використовувати. З багатьох запропонованих варіантів вона  зупинила свій вибір на варіанті номер 5 і вирішила, що цей номер і стане назвою її парфумів. Для нового аромату вона вибрала радикальний по своїй простоті флакон з лаконічною білою етикеткою і гранованою пробкою. Красива, стримана, "чоловіча" пляшка (схожа на графин для віскі) вважалася революційною в той час, коли в моді були щедро декоровані кристальні флакони.
  У різний час доби духи розкриваються по-різному. Опис аромату «Шанель No5»:
  • Ранок. Духи змушують вас прокинутися, дарують вам заряд енергії та надають впевненість;
  • День. У бій вступають базові квіткові ноти, які відрізняються терпкістю і зухвалістю;
  • Вечір. Аромат наповнює вас жіночністю, розкриваючись витонченими і легкими нотками, змушуючи відчути себе ніжним створінням.


Переваги парфуму.


  Chanel №5 користується колосальною популярністю серед представниць прекрасної статі. Цьому сприяють такі переваги:

  1. Неповторний аромат;
  2. Прийнятна вартість;
  3. Привабливий зовнішній вигляд упаковки;
  4. Вигідний обсяг флакона;
  5. Стійкість аромату.

  Світ запахів полонить, з кожним роком даруючи все нові і нові аромати і радуючи вибагливого покупця різноманітністю. Духи Chanel No 5 повністю відповідають званню кращих і в повній мірі цій заяві, так як світ закохався в їх неповторний аромат і віддає перевагу тільки йому.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник