Переваги сталевих радіаторів опалення

Переваги сталевих радіаторів опалення


  Пропозиції розділені, тому що як сталеві, так і алюмінієві радіатори мають свої плюси і мінуси. Все залежить від ваших потреб. Вивчіть список сильних і слабких сторін сталевих і алюмінієвих радіаторів і виберіть найкращий для вашого будинку. На сайті kermi.in.ua можна ознайомитися з оригінальними пропозиціями виробників. У компанії є дійсно саме те, про що ви так давно мріяли.

Переваги сталевих радіаторів


  Широкий вибір розмірів - це є великі можливості підбору підходящого обігрівача для потреб даного приміщення в теплі або для облаштування інтер'єру, метражу.

  1. Збільшення потужності нагріву при збереженні невеликих розмірів: пластинчасті обігрівачі складаються з однієї, двох або трьох пластин. Кожен може мати додатково конвекційні ребра для збільшення площі теплообміну.
  2. Мала водомісткість пластинчастих обігрівачів: швидка реакція на сигнали від пристроїв автоматичного регулювання, просте управління їх роботою, зниження енергоспоживання.

  Пластинчасті сталеві радіатори завдяки малому тепловому накопиченню добре нагріваються. Незважаючи на всі кращі антикорозійні заходи, вони досить чутливі до якості води в установці. Їх довговічність зменшується, коли в установку надходить кисень. Не рекомендується поєднувати сталеві обігрівачі з установкою, виконаною у відкритій системі, що працює з твердопаливним котлом. При установці в закритій системі слід використовувати труби з антидифузійним бар'єром: стійкі до проникнення кисню через їх стінки.

Сучасні радіатори


  В першу чергу це простота монтажу. Їх можна повісити навіть на стіни легкої конструкції. Невелика теплова інерція-краще, ніж чавунні, працюють з  котлами, оснащеними автоматичним регулюванням температури. Сталеві радіатори призначені для будь-якого типу систем опалення закритого типу. Якщо виникають якісь питання, то завжди можна звернутися до адміністраторів інтернет-магазину з приводу сталевих радіаторів.

  Крім того, сталеві радіатори можуть складатися з двох або навіть трьох пластин, тому, якщо у вас не так багато місця, виділеного для нагрівача, то досить купити потрібну кількість елементів. В даний час інтернет-магазин працює на вітчизняному ринку не перший рік і надає кращі умови для споживачів. Тепер ви маєте можливість замовити підходящі моделі батарей за дійсно вигідними умовами.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник