DL-7000 - найкраще обладнання для епіляції волосся

DL-7000 - найкраще обладнання для епіляції волосся


  Такі прості і неефективні методи видалення волосся, як гоління і шугарінг, використовуються все рідше. Дівчата, жінки і навіть чоловіки все частіше віддають перевагу лазерної епіляції волосся. Саме тому в сучасному салоном краси повинно бути професійне обладнання. Різноманітні апарати для лазерної епіляції, а також їх опис і вартість представлені на сторінці https://ua.alvi-prague.com/product/apparat-dlya-lazernoy-epilyatsii-dl-7000  або тут  https://alvi-prague.ua/uk/diodnyi-lazer-dl-7000. Щоб не виникло сумнівів щодо того, купувати чи ні інноваційне рішення для лазерної епіляції, варто вивчити коротку інформацію про переваги сучасних лазерних установок.

 

dl7000 апарат для лазерної депіляції


 Переваги обладнання 


   Серед численних новинок в області лазерної епіляції волосся особливою популярністю користується DL-7000. Це вдосконалена модель, яка відрізняється прогресивними технологіями і величезною кількістю можливостей, які відкриваються перед майстром косметологічного салону.

   До основних технічних характеристиках подібного пристрою можна віднести наступні:

  • габарити світлового випромінювання - 10 на 10 мм;
  • довжина хвилі 808 нм;
  • ресурс апарату приблизно 30 млн імпульсів;
  • потужність лазерного випромінювання  200 Вт;
  • наявність рідкокристалічного екрана;
  • сенсорний інтерфейс.

   Це по-справжньому інноваційний пристрій, призначене для лазерної епіляції волосся. Після численних випробувань і тестувань, обладнання визнали справжнім золотим стандартом серед сучасних операційних пристроїв.

 Принцип дії DL-7000


  Устаткування в процесі роботи генерує світлову енергію. Її властивості такі, що видаляються волосини будь-якого кольору. Також фототип шкіри тут не має ніякого значення. Що важливіше, використання подібного апарату дозволяє вирішити проблему з небажаним ростом волосся раз і назавжди.

  Подібного ефекту можна домогтися за рахунок наступних вбудованих конструкційних і функціональних можливостей приладу. Серед них можна виділити:

  1. Максимальна потужність генератора.
  2. Полегшена маніпула в процесі обробки шкіри на обличчі.
  3. Наявність сапфірового скла, що захищає наконечник маніпули.
  4. Присутні дві системи охолодження пристрою.

   Все це робить апарат універсальним в процесі вирішення питання, пов'язаного з небажаним ростом волосся.

Де купити обладнання?


  Купити подібну апаратуру можна на вигідних умовах в компанії "Alvi Prague". Тут можна не тільки оформити замовлення і подальшу доставку, але отримати консультаційну допомогу кваліфікованих фахівців. Вони розкажуть про всі переваги та особливості використання апаратури.  

  Коштують подібні пристрої недешево. Але економити не рекомендується. Нова модель за рахунок гарантії ідеального, ефективного видалення волосся і комфортного використання, окупить себе в максимально стислі терміни. 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник