Розкрутка сайта

 

Розкрутка сайта


SEO-оптимізація: чому вона варта уваги?

  Як змусити потенційних клієнтів відвідати сайт компанії в Інтернеті? Один з найефективніших прийомів — позиціювання сторінок, завдяки якому можна отримати додатковий трафік на свій сайт, а значить — нових клієнтів! Варто докладніше дізнатися про найважливіші переваги SEO-діяльності для компанії.

 

Що таке позиціонування сайту і чому воно так важливо?


  Позиціювання веб-сайту від dvacom.net/seo-prodvizgenie-saytov-kiev — це не що інше, як набір методів, спрямованих на поліпшення видимості веб-сайту в органічних (безкоштовних) результатах пошуку. Вони охоплюють створення посилань і SEO, тобто оптимізацію веб-сайту з точки зору алгоритмів Google.

  Створення посилань — це отримання цінних посилань на цільовий сайт на зовнішніх порталах. Вони повинні мати високий авторитет Google і бути тісно пов'язані зі вмістом, розміщеним на веб-сайті. В іншому випадку вони можуть нашкодити, а не поліпшити видимість сайту в пошуковій системі.

  SEO — це складний процес, що об'єднує, крім іншого, оптимізацію контенту сайту, його макету, технічних параметрів і адаптацію під різні пристрої, на яких він може відображатися, включаючи смартфони і планшети.

  Важливість високих позицій в органічних результатах пошуку легко пояснити. Де немає присутності компанії, там є конкуренти. Це так якби компанія прямого конкурента вивісила вивіску, що закриває банер компанії. Позиціювання допомагає потенційним клієнтам знайти сайт, а значить — знижує ймовірність того, що вони підуть до конкурентів!

 

Позиціювання - чому варто інвестувати в SEO?


  Позиціювання веб-сайтів компаній в рамках інтернет-маркетингу дає безліч переваг. Найбільш важливі з них будуть перераховані нижче.

 

Підвищення видимості веб-сайту в органічних результатах пошуку


  Як  уже згадувалося раніше, чим вище позиція цільового сайту в Google, тим більше людей його відвідають. Більш того, позиціювання забезпечує безкоштовний трафік на сайт, тому що нема потреби платити за кожен клік по оголошенню. Однак це не означає, що позиціювання саме по собі є безкоштовним, оскільки воно вимагає знань, навичок, часу і роботи. Якщо хочеться бути впевненим в тому, що ці дії виконуються ефективно, варто пошукати послуги спеціалізованого агентства SEO і SEM.

  Відповідні дії в області SEO, контент-маркетинг і посилання роблять сайт видимим не тільки за ключовими фразами, але і по іншім фразам, пов'язаних з тематикою сайту, навіть дуже специфічним. Це робить SEO-трафік цінним і призводить до більшої кількості конверсій.

 

Підвищення впізнаваності компанії та зміцнення довіри до бренду


  Чим частіше певний веб-сайт з'являється в пошуковій системі в результаті введення користувачем фраз, що відносяться до певної теми, тим більшу довіру і престиж можна досягти в очах потенційного клієнта. Думки інших інтернет-користувачів, публікації на тематичних порталах і адекватне реагування контенту сайту на потреби користувачів — все це робить потенційного покупця більш схильним до використання пропонованих продуктів або послуг.

 

Збільшення прибутку компанії


  Оптимізація для пошукових систем має один з кращих показників рентабельності інвестицій (ROI) серед всіх зусиль по інтернет-маркетингу. Висновок очевидний — чим краще будуть проведені лінкбілдінг і SEO, тим більший прибуток отримає компанія.

  Позиціювання — це основа для залучення клієнтів в Інтернеті для найбільш успішних підприємств. Терпелива, систематична робота в цій сфері приносить вражаючі і довготривалі результати у вигляді постійного збільшення числа клієнтів.

Переваги позиціювання сайту - резюме


  Інвестиції в позиціювання веб-сайту компанії — один з кращих кроків, які можна зробити, коли необхідно розвивати свій онлайн-бізнес. Збільшення кількості клієнтів і впізнаваності бренду, конкурентна перевага і довгостроковий ефект — всього цього можна домогтися завдяки грамотно проведеним заходам в області позиціювання і SEO.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник