Як декорувати ландшафт за допомогою хвойних?

Як декорувати ландшафт за допомогою хвойних


  Хвойні дерева роблять повітря на території, де вони ростуть,  корисним, озонують його, дарують чудовий аромат. А ялинки прикрасять будь-яку територію, дозволять навіть межі міста перетворити в хвойне узлісся.

Каталог


  На сайті Sad.ua можна купити саджанці ялини різних сортів. це:

  • звичайна Інверсія;
  • колючий;
  • блакитна Глаука;
  • звичайна;
  • ситхинська Нана;
  • блакитна колюча;
  • сербська та інші.

Сербська ялина


  Якщо потрібно посадити ялину при вході на присадибну ділянку або просто обзавестися деревцями невеликого розміру, тоді ідеально підійде сербська ялина. У віці 10 років її висота не перевищує 3 м. Це максимальні показники. А в середньому до цього віку вона досягає 1,5 м. Ялина має красиву кулясто-конічну форму. Витримує температуру до -28 ° С. Завдяки компактним розмірам, такі саджанці будуть мати гарний вигляд уздовж доріжок, алей, на передніх планах штучних лісових куточків.

Ті, хто приїжджають на свої заміські вотчини і взимку, зможуть прикрасити таку ялину іграшками, щоб вона перетворилася в Новорічну.

Ялина блакитна Супер Блю Сідлінг


  Таке деревце теж стане атрибутом Нового року. Цей сорт швидко зростаючий. За рік додає до 30 см. До тридцяти років дерево здатне вирости до 15 м.

Щоб ялина придбала інтенсивне забарвлення, її потрібно висаджувати на сонячному місці. Вона буде відмінно рости в родючому добре дренованому грунті з підвищеним рівнем кислотності. Сорт дуже зимостійкий, здатний витримати мороз до - 40 ° С.

Ялина блакитна Вальдбрунн


  Якщо потрібен невисокий сорт, тоді цей ідеально підійде. Він навіть дорослим має 1 м у висоту, але максимально може вирости до 2 м. Даний представник хвойних володіє гарною формою, прикриє горизонтальний простір, так як розростається вшир. Дуже зимостійка, невибаглива в догляді, але любить регулярні поливи.

Ялина блакитна Глаука Глобоза Нана


  Вона відноситься до невисоких дерев. Тому така ялина буде доречна там, де немає зайвого простору, також її можна вирощувати в зимовому саду в контейнері, в міському дворі.

У рік це деревце додає лише 8 см, а в дорослому віці досягає 150 см. Але даний сорт не переносить сильні морози, а молоді саджанці потрібно прикривати пізньої осені, щоб вони добре перезимували.

Ялина блакитна Глаука


  Це представник високих дерев, який може досягти 20 м у висоту. Блакитна ялина виглядає дивовижно, благородно, стильно. Догляд за нею мінімальний. У спекотне літо потрібно щотижня поливати, також не забувати розпушувати і мульчувати пристовбурні кола торфом або ялиновим гіллям. 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник