Оригінальні прикраси Pandora

Оригінальні прикраси Pandora


  Компанія Pandora з'явилася на ювелірному ринку в 1982 році, в одному з районів Копенгагена. Саме там данський ювелір Пер Еневольдсен разом з дружиною керував ювелірним магазином. У тому ж році подружня пара почала подорожувати по світу в пошуках кращих матеріалів для своїх виробів. Кращим вибором виявився Таїланд, тому в 1989 році, коли компанія завоювала позиції на ювелірному ринку і завоювала популярність завдяки своїм унікальним дизайнам, все виробництво перемістилося саме туди. Сьогодні pandora львів пропонує вам оригінальні товари даного виробника.
 

Причини популярності прикрас


  В даний час ювелірні вироби Pandora продаються в більш ніж 100 країнах на шести континентах. Pandora Jewelry - це поєднання хорошої якості з оригінальним зовнішнім виглядом.

  Продукт, який завоював міжнародний ринок-це браслет з підвісками, так званими шармами. Жінки в усьому світі вражені універсальністю шармів і можливістю підкреслити ними свою індивідуальність.

  Можна комбінувати золоті, срібні, шкіряні ремінці або текстильні браслети з підвісками, які можуть символізувати пам'ятні  моменти. Pandora Jewelry - ідеальний подарунок для коханої людини, з якою ви хочете поділитися вартими уваги моментами. Компанія працює тривалий час і має неймовірну репутацію на міжнародному ринку.


Різноманітність прикрас


  Бренд Pandora це не тільки браслети і підвіски. Це також кільця, сережки та намиста. Вони можуть бути об'єднані в унікальні комбінації для будь-яких випадків: для офісу, для побачення або навіть для прогулянки. Чим популярна продукція компанії:

  • Компанія Pandora демонструє красу сучасного дизайну.
  • Вироби ручної роботи з найцінніших матеріалів: золота, срібла, дорогоцінних і напівкоштовних каменів-це вірний успіх на ювелірному ринку, в свою чергу, матеріали та індивідуальний стиль, що дозволяє кожній жінці висловити свою індивідуальність, емоції або свої найцінніші спогади.
  • Ювелірні вироби Pandora дозволяють своїм користувачам відчувати себе особливими, тому що саме вони роблять вибір, як їх ювелірні вироби повинні виглядати.

  На сайті можна знайти безліч унікальних дизайнів, тому кожен знайде щось для себе, щось, що підкреслить його внутрішню красу. На сайті інтернет-магазину представлено неймовірне розмаїття продукції. Ви можете без особливих проблем замовити ті прикраси, які дійсно вас вразять.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник