Теплий електричний плінтус Uden-S - переваги українського бренду!

  При ремонті часто виникає питання, як же краще заховати батарею. Рішення є! Теплый плинтус: зручна установка, стильний дизайн, мінімум місця, рівномірний розподіл тепла, економія витрат на опалення, здоровий мікроклімат. Плінтус відрізняється від батарей тим, що він нагріває стіни і як би утворює біля них теплову завісу. В результаті тепло розподіляється рівномірно і температура всюди однакова: і біля підлоги, і біля стелі. Найголовніше, що тепло зберігається довше!
  Теплий плінтус складається з електричних обігріваючих модулів, що закриваються алюмінієвим коробом - це пара трубок з металевими пластинами, нагрівальним елементом і клемами для підключення живлення. Верхня трубка пристрою є магістраллю для прокладання проводів, а в нижній знаходиться нагрівальний прилад ТЕН. Його висота всього 14 сантиметрів і його можна пофарбувати в будь-який потрібний колір,  і таким чином, гармонічно інтегрувати в  інтер'єр приміщення.
 

Переваги і недоліки


  Переваги електричної системи:

  • простота установки
  • економія електроенергії
  • регулювання температури

  Установка і підключення електрики теплого плінтуса займає небагато часу. Систему міцно закріплюють, забезпечують живленням, прокладаючи кабель. Після цього досить включити обігрів під плінтусом в розетку і почати експлуатацію. Щоб підтримувати потрібну температуру, в системі електричного обігріву встановлюється термостат, який автоматично відключає і включає пристрій. Це істотно зменшує витрати електроенергії і не навантажує проводку.
  До мінусів електричного плінтуса відносять необхідність точних розрахунків матеріалів, перетину проводів і захисної автоматики в разі перепаду напруги. При виявленні поломки, стіни, в яких прокладена проводка, необхідно ламати, щоб дістатися до пошкодженої ділянки.


Скільки коштує теплий плінтус на електриці?

 

  Ціна залежить від моделі теплого плінтуса виробника Uden-S. Однак набагато дорожче обійдеться покупка обігріву у неперевірених виробників - такі прилади швидко виходять з ладу. Заміна зламаного електричного плінтуса на новий зажадає додаткових коштів. Детальну інформацію про те, що таке теплий плінтус і нюанси установки можна отримати, зв'язавшись з менеджером сайту через онлайн-форму. Таким же чином легко замовити установку обігрівального плінтуса.

 

Декоративні та інтерєрні функції

 

  Плінтус, який є незвичайний і яскравий. Унікальна сучасна технологія - встановлюється по зовнішніх стінах приміщення і може використовуватися як основний або додатковий вид опалення. Дуже ефективно працює в приміщеннях з великим відсотком скління, таких як лоджії, балкони, тераси і веранди. При використанні теплого плінтуса немає холодних кутів, немає конденсату на вікнах і як наслідок немає грибка і цвілі! Сучасний теплий плінтус, на відміну від свого попередника, є розбірний і позбавлений такого недоліку, як неможливість ремонту при поломці. Доступ до перегорілого модуля є завжди, а декоративний алюмінієвий корпус легко знімається і легко одягається назад. Залишилося тільки побачити як оцінять його люди, а вони неодмінно побачать його унікальні переваги і достоїнства українського бренду Uden-S!



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник