Як вибрати взуття для туризму?

Як вибрати взуття для туризму?


  Для людей, які ведуть активний спосіб життя, вкрай важливо правильно підібрати взуття та одяг. Вирушаючи в похід, вони повинні бути впевнені, що їх тіло і ноги надійно захищені. На сайті Extremstyle товари для туризму і спорту представлені в широкому асортименті. Особливо багато моделей взуття, виготовленого з якісних матеріалів. Вибирати підходящий варіант необхідно з урахуванням виду туризму.

Для походу


  В основному туристи виходять в похід по пересіченій місцевості. Якісне взуття повинне бути легким, добре пропускати повітря і підтримувати ступні ніг в правильному положенні. Підходять моделі з високим ступенем захисту від ковзання на гладкій і мокрій поверхні.

  Можна вибрати важкі трекінгові черевики. Вони витримують нестабільні погодні умови, перешкоди на шляху і пересування по нерівній поверхні. Це взуття відноситься до розряду універсальних, тому підійде для походів різного ступеня складності.

  Завдяки високій халяві нога щільно зафіксована і захищена від ударів, проникнення дрібних каменів і піску. Взуття має бути виготовлене ​​з мембранного матеріалу, який буде захищати від негоди, забезпечувати повітрообмін. Тоді турист зможе спокійно пересуватися через неглибоку річку і не промочити ноги. Товста підошва має високі амортизаційні властивості.

Зимовий туризм


  Необхідно купувати черевики з жорсткого і щільного матеріалу. У них повинен бути високий верх і якісний утеплювач. Підошва обов'язково стійка і товста. Завдяки мембранному шару рух стане максимально комфортним, так як забезпечується циркуляція повітря, і ноги не промокнуть.

  А ось облягаючі моделі для зими не найкращий варіант. Можливо доведеться надягати шкарпетки, і навіть не одну пару. Тому в тісному взутті пересуватися буде некомфортно. Якщо передбачається використання «кішок», то черевики повинні бути оснащені рантами для кріплення.

Водний туризм


  Основні вимоги до моделей - відмінний водовідвід і високе зчеплення підошви на вологих поверхнях.

Цим критеріям відповідають сандалі. Краще купувати модель з верхом з поліуретану, анатомічною устілкою і підметкою з рельєфним профілем.

  Також підійдуть напівчеревики з сітчастими вставками з текстилю. Широке поширення отримали моделі, які включають в конструкції верху деталі напівчеревиків і сандалій.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник