Toyota RAV4 - один з найпопулярніших автомобілів у своєму класі

Компактний кросовер SUV (сегмент I) - випускається з 1994 року.

 Toyota RAV4 є одним з найпопулярніших автомобілів у своєму класі (понад 4,5 мільйона автомобілів зійшло з конвеєра) і одним з попередників серед так званих автомобілів для відпочинку з сегменту позашляховиків. Концепція побудови моделі з'явилася ще в 1986 році. Запуск RAV4 стимулював інших виробників створювати подібні стилістично моделі. Назва "RAV4" розшифровується як "Активний транспортний засіб з повним приводом. В даний час пропонується четверте покоління Toyota RAV4 https://toyota.com.ua/ru/rav4, яке було представлено на ринку в 2013 році. Автомобіль також доступний в електричній версії (RAV4 EV).
  Серйозність RAV4 доводить одне, на щастя: Toyota нарешті серйозно ставиться до виробництва автомобілів, які захоплюють своєю зовнішністю. Якщо ця модель є передвісником змін в асортименті бренду, то з вибраним напрямком слід привітати і сподіватися залишитися на курсі.
 
 Відгуки про автомобіль

  "Я не повністю поділяю масове захоплення новим RAV4. Це означає: машина виглядає непогано, навіть дуже добре (особливо, якщо дивитись на нещодавні дизайнерські показники Toyota), хоча ця модель ніколи не впадала в очі такою масивністю, зарезервованою для великих позашляховиків"
  Практично з новин - вперше, коли я почув цей звук через 3-4 тижні після виїзду автомобіля з виставкового залу, з боку передньої або передньої підвіски чути випадковий скрип. Він завжди з’являється під час руху і не пов’язаний з поверхнею - він скрипить так само, як на трасі та на нерівних поверхнях.

Toyota RAV4 гібрид, нарешті, також у варіанті Plug-in Hybrid

  На автосалоні в Лос-Анджелесі, що розпочнеться цього тижня, Toyota представлятиме нову версію свого найпопулярнішого позашляховика RAV4. Найпотужніший гібридний вид матиме понад 300 кінських сил.
  Нова версія двигуна також стане першою гібридною версією RAV4 з можливістю заряджання акумулятора від розетки. Версія Plug-in Hybrid також буде на першому місці модельного ряду RAV4.
  Гібридна система із зовнішньо підзарядженим тяговим акумулятором у новому варіанті двигуна генерує максимальну потужність 306 к.с. і дозволить розігнатися від 0 до 100 км / год за 6,2 секунди. Це кращий результат, ніж у конкуруючих моделей із звичайним приводом. Крім того, нова версія RAV4 може похвалитися найкращим у своєму класі споживанням палива та викидами CO2 менше 30 г / км.
 
Особливості нового гібриду Toyota RAV4
 
  Бензиновий двигун Hybrid Dynamic Force об'ємом 2,5 л - це той самий агрегат, який формує серце гібридного приводу в поточному RAV4 Hybrid. Більша потужність електродвигуна дозволила значно збільшити загальну потужність рушія в порівнянні з попереднім гібридом RAV4. Автомобіль отримав високоефективну літій-іонну тягову батарею, а блок управління (PCU) гібридної системи збагатився підсилювачем напруги. RAV4 Plug-in Hybrid також матиме більший діапазон в електричному режимі. Максимальна дальність по стандарту WLTP - понад 60 км.  Стандартний інтелектуальний повний привід AWD-i повинен забезпечувати стабільну керованість та дуже хороше зчеплення з дорогою також на слизькій поверхні. 
  Новий варіант Toyota RAV4 Plug-in Hybrid з’явиться на ринку у другій половині наступного року.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник