Мансардні сходи - це елемент, який часто недооцінюють

 
 
  Компанія «BUKWOOD» https://bukwood.ua/ пропонує широкий асортимент мансардних сходів, які є акуратними та практичними та не займають зайвого місця. Ми пропонуємо як дерев'яні, так і металеві сходи. Наші вироби швидко та легко встановлюються, а наші ізоляційні системи зменшують втрати тепла до 70 відсотків. Найсучасніші продукти цієї категорії може встановлювати практично одна людина. Ми піклуємося про кожен елемент сходів, наприклад, про ковзаючі накладки або системи, що легко відкриваються. Продукти, що пропонуються, можна замовити в Інтернеті.
  Шукаєте сходи, які будуть не тільки безпечними, але й зручними у використанні та функціональною? У такому випадку в Інтернет-магазині  у нас є щось спеціально для вас - широкий вибір конструкцій, виготовлених з міцних, надійних матеріалів. Сталеві та дерев’яні горищні сходи - практичне рішення для кожного будинку.
 
Мансардні сходи огляд
 
Асортимент і види мансардних сходів
 
  В основному ми пропонуємо 3-сегментні моделі (максимальна висота: 270 см) та 4-сегментні моделі (максимальна висота: 280 см), в яких складану драбину можна легко заховати на люк, що в свою чергу дозволяє легко заощадити простір. Такі конструкції також забезпечують зручний і безпечний спосіб з’єднання поверху з мансардою.
 
  Додатковою перевагою пропонованих мансардних сходів є ідеальна щільність між заслінкою сходів і рамою, неслизька обробка ступенів та висока стійкість до навантаження. Ми пропонуємо конструкції у варіантах, які відрізняються висотою та розмірами коробки - розміри доступні після вибору конкретної моделі. Запрошуємо ознайомитись з деталями підготовленого асортименту!
 
  Які горищні сходи ви можете знайти в нашій пропозиції?

  Пропоновані горищні сходи міцно сконструйовані, завдяки чому вони забезпечать вам надійне та безпечне використання на довгі роки. Які моделі ви можете знайти в нашому Інтернет-магазині? Маючи на увазі наших клієнтів, ми підготували широкий вибір конструкцій, з яких ви можете легко вибрати виріб, який ідеально відповідає вашим очікуванням та специфіці даного інтер’єру. Підготовлений асортимент включає функціональні дерев'яні сходи на горища, протипожежні моделі. Розміщуючи замовлення, ви можете вибрати захисний бар'єр або монтажний комплект для обраного товару. На всі пропоновані горищні сходи поширюється гарантія виробника. Популярність серед наших клієнтів є найкращим підтвердженням їх високої якості та функціональності, які стануть ідеальними в кожному будинку.
 
Які горищні сходи вибрати? Дерево чи  сталь?

  Вирішуючи замовити сходи-горища в нашому інтернет-магазині, ви можете вибрати моделі зі сталевою або дерев’яною драбиною. Який вид  з них буде доречним? Вироби з природних та екологічних матеріалів ідеально поєднуються з дверима, виготовленими з того ж матеріалу, висвітлюючи інтер’єр разом і створюючи затишну атмосферу. Ізольований закривальний клапан, металевий висувний замок або спеціальна пружинна система значно підвищують комфорт їх використання. У свою чергу, горищні сходи зі сталевою драбиною, захованою в коробці довжиною 80 см, займають менше місця і є чудовою ідеєю для обстановки приміщень, влаштованих в сучасному або промисловому стилі. Оригінальний дизайн поєднується з безпекою та комфортом, а також швидким складанням сходів. І це при збереженні естетики кімнати, завдяки повному захованню сходів у скрині після складання. Сталеві конструкції також оснащені спеціальними пластиковими ніжками, які захищають підлогу від подряпин. Вам потрібна допомога у виборі? Будь ласка, зв'яжіться з нами - ми будемо раді проконсультувати вас щодо вашої покупки!


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник