Завжди в моді в жіночій сумочці: застібки та ланцюжок

 
  Коко Шанель - це не тільки ікона стилю, але і революціонер моди. Як жінка, яка однаково цінує стиль і комфорт, вона вирішила «звільнити» жіночі руки від сумок. Так була створена перша і незмінно знакова наплічна сумка - Chanel 2.55, яка досі натхнена дизайнерами по всьому світу.
 
  Історія знакової сумочки починається в середині 1950-х рр. Післявоєнні роки принесли розслаблення моди та приплив військового натхнення, що також можна знайти у знаменитій "Шанельці". У цей період Габріель Шанель вирішила здійснити свою мрію про красиву та зручну жіночу сумочку https://kseniia.ua/uk , результатом якої стала модель з клапаном, натхненна застібкою рюкзака та ланцюжком, що дозволяє носити її на плечі.
 
  На перший погляд аксесуар виявився революційним для жінок, які до цього часу були змушені носити сумочки в руках. Його відмінні риси також включають стьобану тканину, що відображає любов Коко до подушок та жакетів, а також поворотний замок (сьогодні замінений логотипом бренду). Назва 2,55 відноситься до дати виготовлення сумки, тобто лютого 1955 року.
Сумочка Channel 2.55
 
  Незважаючи на те, що минуло більше 75 років з моменту її створення, дизайн сумки 2,55 не втрачає популярності. Бренд незмінно має його у своїй колекції, і тисячі дизайнів, натхненних ним, доводять позачасовий характер улюбленої сумочки Коко Шанель.
 
  Предмет бажання модниць, одна з найдорожчих сумок, нескінченний хіт.  Класична естетика Коко Шанель залишається візитною карткою її будинку моди донині, і твідові куртки, нитки перлів або маленьке чорне плаття завжди будуть асоціюватися з нею. Французький дизайнер, безсумнівно, знав рецепт успіху, але вона точно не передбачала гігантської популярності своїх робіт у лютому 1955 року. Історія сумки Chanel 2.55, про яку сьогодні мріє кожна модна дівчина, проста.
 
  Коко хотіла розробити модель, яку не потрібно було б носитив руці, тим самим звільняючи жіночі руки. Тож замість класичної ручки вона використовувала довгий шкіряний ремінець, вплетений у золотий ланцюжок. Все це було увінчано застібкою під назвою "Mademoiselle Lock", яка згодом замінила логотип CC. Сьогодні це не тільки символ розкоші, але і предмет бажань, на який ми можемо відкладати гроші роками. Такий феномен сумочки, яка підкорила світ моди і набула статусу гарної інвестиції!


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник