Види та типи сільськогосподарських тракторів, тобто який трактор вибрати для вашої ферми?

  Трактор - незамінний транспортний засіб у кожному господарстві - важко уявити сільське господарство без цієї машини. Які найпопулярніші види  та типи тракторів? Які бренди домінують на вторинному ринку? На що слід звернути увагу, купуючи вживаний трактор?

Найпопулярніші трактори на вторинному ринку

  Придбання нового сільськогосподарського трактора може бути величезними витратами. З цієї причини вживані трактори користуються великою популярністю. На нашому веб-сайті, у розділі вживаного сільськогосподарського обладнання, ви зможете вибрати, а потім купить трактор,  там ви  також  знайдете кілька тисяч оголошень про продаж тракторів, як нових, так і вживаних. Нижче ми представляємо бренди, які найбільше оцінюють наші клієнти.
 
 Види сільськогосподарських тракторів

  Сільськогосподарський трактор, широко відомий як просто "трактор", - це машина, призначена для польових та сільськогосподарських робіт. Трактори замінили тягових тварин, таких як коні та воли. Трактори також використовуються для живлення машин, які не мають власних двигунів. Це можливо завдяки використанню валу відбору потужності,  наприклад фрези, борони, косарки, преси для соломи, обприскувачі, розкидачі добрив. Машини та пристрої найчастіше монтуються із застосуванням триточкової тяги, тобто важельної системи, що дозволяє підвішувати кріплення на гідравлічному підйомнику. Як результат, знаряддя можна піднімати на транспорт і опускати при роботі в полі.
  За замовчуванням триточковий зчіпний пристрій знаходиться в задній частині трактора, але його також можна встановити спереду - це розширює сферу використання сільськогосподарського трактора. 
  Завдяки своїй універсальності та пристосованості до роботи в складних умовах місцевість трактори використовуються також поза сільськогосподарським сектором - їх використовують у земляних, садівничих, лісових та будівельних роботах. Трактори також часто використовуються муніципальними компаніями, відповідальними за підтримання порядку в містах та підтримку зелених насаджень в належному стані.
  Трактори можна розділити на кілька типів - головним критерієм є тип використовуваної ходової частини. Найпоширенішими є колісні трактори з постійним приводом задньої осі. Потужність двигунів, встановлених на тракторах цього типу, становить до 310 к. с. Популярність тракторів цього типу в першу чергу обумовлена ​​їх універсальністю. Є також колісні трактори з постійним приводом на обидві осі - повний привід і точкове рульове управління. Двигуни цього типу тракторів пропонують більше потужності - до 600 к. с.
  Гусеничні трактори, безумовно, менш популярний тип - замість колісної системи для руху використовується система гусениць. Трактори цього типу використовуються в першу чергу для роботи на надзвичайно важкій місцевості - на важких і вологих грунтах. Гусениці дозволяють збільшити розподіл ваги - завдяки цьому ці трактори справляються з умовами, в яких колісні трактори можуть застрягти. Четверта група - напівколійні трактори. Вони являють собою поєднання колісного трактора та гусеничного трактора. Колісна система у цього типу тракторів зазвичай встановлюється на задній осі.
 
Трактори John Deere

  Безперечно найпопулярнішими на вторинному ринку є сільськогосподарські трактори John Deere. John Deere - американська компанія, яка спеціалізується на виробництві сільськогосподарських машин  вже понад 150 років. Компанія представлена ​​в більш ніж 30 країнах і є одним з найбільш шанованих постачальників сільськогосподарського обладнання. У пропозицію компанії, крім сільськогосподарських тракторів, входять також зернозбиральні комбайни, кормозбиральні комбайни, преси та обприскувачі. Відмінний логотип бренду із стрибучим оленем є гарантією найвищої якості для користувачів. Трактори John Deere виділяються своєю надійністю та універсальністю. До найпопулярніших тракторів цієї марки належать такі моделі: 6210, 6215, 6155.
 
Трактори New Holland

  New Holland - другий надзвичайно популярний виробник тракторів. Ця американська компанія була заснована в 1895 році і сьогодні є частиною міжнародної групи FIAT. New Holland спеціалізується на виробництві тракторів та комбайнів. Сільськогосподарська техніка цієї марки використовується практично у всьому світі. Їх популярність не випадкова - трактори New Holland можуть добре справлятися навіть у дуже складних умовах. У списку оголошень, доступних на нашій платформі, ви знайдете широкий вибір вживаних сільськогосподарських тракторів цієї марки - в т.ч. моделі New Holland T7.270, New Holland T7.210 та New Holland T7.220.
 
Трактори Massey Ferguson

  Іншим виробником тракторів, про який варто згадати, є Massey Ferguson. Ця канадсько-американська компанія постачає сільськогосподарську техніку, яка славиться своєю довговічністю та надійністю. Вживані трактори цієї марки забезпечують безпечну та ефективну роботу в полі. Ще однією перевагою є багатозадачність цих транспортних засобів. Найбільш продавані сільськогосподарські трактори на нашій платформі - це моделі Massey Ferguson 7718, Massey Ferguson 7624 та Massey Ferguson 6480.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник