Складські палетні стелажі - метод оптимального зберігання товарів

  Кожне підприємство, основною частиною діяльності якого є зберігання певних товарів або продукції, повинно бути оснащене відповідними системами зберігання.
  Вибір відповідних рішень впливає на ефективність та результативність діяльності працівників, що безпосередньо оцінюється економією - як у часі, так і у фінансах. Плануючи будівництво або модернізацію складу, варто зосередитись насамперед на основних елементах - включаючи стелажі для складів, від яких - всупереч зовнішньому вигляду - залежать багато функціональних можливостей в складі.
  Полиці для зберігання та цілі стелажі повинні бути сконструйовані таким чином, щоб полегшити роботу людям, зайнятим у приміщенні для зберігання, і щоб предмети, що зберігаються в них, незалежно від їх розміру та кількості, були легко відокремлені, перенесені, марковані та підготовлені до подальший розподіл. Існує безліч типів складських стелажів, а також систем, в яких вони можуть функціонувати - як вибрати найкращий варіант для конкретної компанії?  Найкращим варіантом для складу на даний момент є палетні стелажі https://target-group.com.ua/palletnye_stellazhi.html. На цьому сайті ви можете більше дізнатися про цей вид стелажів і придбати їх для власного бізнесу в разі потреби за найкращими цінами!!!
  Палетні стелажі - вид металевих конструкцій, призначений для розміщення різного палетованого товару, ящиків, бочок, рулонів, великогабаритного вантажу. Купити палетні стелажі варто для оптимізації робочого простору, як на невеликому складі, так і в великому логістичному центрі.  
 
Палетні стелажі придбати, купити, замовити https://target-group.com.ua/palletnye_stellazhi.html
 
Стелажі та полиці для зберігання - види ефективного зберігання

  Ми є лідером серед виробників полиць та інших рішень для зберігання. Ми надаємо стелажі та полиці для зберігання за індивідуальним замовленням. Ми порадимо вам, як правильно вибрати рішення для вашого складу.
  Серед систем стелажів можна виділити статичні палетні  (класичні) та динамічні палетні стелажі, що дозволяють збільшити гнучкість місця для зберігання. Кожен із цих варіантів має свої переваги, завдяки яким ви можете пристосувати їх до потреб різних компаній, тобто побудувати складські приміщення "на замовлення". Розглянемо основні рішення, які застосовуються в цій сфері.
 
Статичне зберігання - класичні стелажі

  Найпопулярнішим і в той же час найпростішим за своєю конструкцією є статична полиця. Він характеризується великими можливостями з точки зору конфігурації полиць та підставок, а товари переміщуються лише при здачі на зберігання, вивозі чи перевантаженні. Існує кілька типів статичних стелажів для зберігання:
 
Однорейкові стелажі для зберігання

  Вони характеризуються прямим доступом до всіх вантажних одиниць, які розміщені один між двома рамами.
Стійки для зберігання рядків для широких робочих проходів використовуються не тільки на складах, а й у великоформатних магазинах (наприклад, меблі). Вони пропонують майже необмежені можливості щодо довжини та висоти стійок, а їх конструкція забезпечує надзвичайно простий доступ до всіх товарів.
Рядні стелажі для зберігання у варіанті для вузьких робочих проходів пристосовані для зберігання товарів різного розміру. Вони забезпечують зручний доступ до вмісту полиць (в той же час використання такої системи дозволяє економити місце на складі).
Вбудовані / мобільні стелажі для зберігання рекомендуються особливо для сезонних складів. Вони пристосовані для зберігання великої кількості однакових продуктів і можуть бути легко розширені. Вбудовані стійки можуть експлуатуватися лише з одного боку, тоді як мобільні стійки можуть одночасно завантажуватися з одного боку та вивантажуватися з іншого боку.
 
Динамічне зберігання 

  Стелажі для зберігання піддонів пропонують великі можливості для швидкої оптимізації та реорганізації місця для зберігання. Тому вони будуть доводити себе скрізь, де важлива гнучкість місця для зберігання - наприклад, на сезонних складах або з великою ротацією товарів. Динамічний (металевий) стелаж для зберігання "має багато назв". У цій категорії також виділяють конкретні рішення.
 
Поточні стійки
 
  Стійка потоку побудована таким чином, щоб усунути непотрібні транспортні шляхи. Це буде працювати особливо там, де товари потрібно швидко переміщати, упаковувати та поповнювати. Поточні стелажі мають спеціальні ролики, на яких переміщуються піддони або ящики з товарами - з одного боку стійки їх можна завантажити на рулони, а з іншого підібрати. Швидкість проходження піддону можна регулювати завдяки налаштуванням гальмівних роликів, а відокремлення окремих предметів можливе завдяки сепараторам, пристосованим до системи.
 
Відкидні стійки
 
  Переміщення навантажувальних одиниць у каналі також відбувається у відкидних динамічних стелажах. Вони побудовані таким чином, що нахилений під певним кутом дозволяє товару легко рухатися. Здавання та отримання товару відбувається з тієї ж сторони стійки. Це добре працює скрізь, де важливий час, але також і на складах, де однакові товари зберігаються на піддонах. 
 
Стелажі для статичного зберігання дрібних предметів

  Зберігання дрібних елементів та предметів є більш складним, ніж зберігання великогабаритних товарів. Це пов’язано з необхідністю розділення на менші контейнери, які повинні бути адаптовані до конкретних розмірів стелажів, а також з необхідністю прозорості всієї системи та необхідністю маркування цих предметів. Три типи стелажів найкраще підходять для зберігання дрібних предметів:
  •   Універсальний, найпопулярніший стелаж, є економічним рішенням по зберіганні для компаній з різних галузей. Низька вартість монтажу, висока гнучкість та майже необмежені можливості розширення роблять стелажі найкращим вибором для зростаючих компаній.
  • Стелажі із полиць, які завдяки своїй прозорій структурі дають негайний доступ до розміщених на них товарів, а також пропонують можливість гнучкого розширення системи - як по ширині, так і по висоті. Крім того, високі стелажі із полиць легко складаються. Їх можна експлуатувати за допомогою вертикальних підбирачів або обладнання для обробки стійок.
  •    Багаторівнева стійка для зберігання - дозволяє співробітникам зручно працювати на багатьох рівнях - наприклад, під час сортування чи вибору замовлень. Завдяки використанню сходів, що ведуть на окремі рівні, працівники складу можуть легко дістатись майже до будь-якого товару безпосередньо - без необхідності виймати ящики з дрібними елементами.

Стійки для динамічного зберігання дрібних предметів

  Динамічні стелажі для зберігання дрібних товарів є способом оптимізації роботи складу та використання наявного місця для зберігання. Різноманітні рішення, що доступні в області динамічного зберігання, дозволяють точно підлаштувати певний тип стелажа  до потреб компанії. На які рішення варто звернути увагу в цій групі товарів?
  Це автоматизоване рішення, яке буде ідеальним доповненням до будь-якої сучасної складської системи. Товари зберігаються на полицях по обидва боки стелажа. Працівник отримує полицю з необхідними на даний момент товарами до вікна доступу, і в той же час система вже готує іншу. Таким чином, вибір товару відбувається швидше, і більша кількість предметів може зберігатися в одному приміщенні.
У свою чергу, розсувні поличні стелажі чудово виконуватимуть свою функцію на складах документів, архівах, а також для зберігання дрібних предметів. Механізм дозволяє відкрити коридор там, де це зараз потрібно. Це робить розсувні стелажі для зберігання дуже компактними, так як вони займають дуже мало цінного місця.
  Карусельні стійки - ідеальне рішення для невеликих площ зберігання. Цей тип стійок займає невелику частину площі підлоги, може досягати 10 метрів у висоту, а складові вироби розташовуються на обертових полицях, які ковзають - як карусель - до вікна доступу. Доступ до необхідного товару надзвичайно простий і набагато швидший, ніж за стандартних рішень.
  Поточні стелажі - тут динамічна частина являє собою рухомі ролики, що забезпечують плавне переміщення товару. Система ідеально підходить для збиральних робіт. Здавання та відбір товарів не залежать один від одного. Предмети транспортуються на похилій поверхні безпосередньо до місця збору. Завдяки порядку подачі товарів, система користується популярністю у харчовій галузі, оскільки виключає ризик «старіння» товару.
 
Консольні стелажі - для зберігання довгомірних товарів

  Стійки для зберігання труб та інших довгомірних елементів - це рішення, яке буде добре працювати не тільки на складах, але і у великоформатних сантехнічних та меблевих магазинах та виробничих компаніях. Для цього ідеально підходять консольні стійки, конструкція яких не тільки дозволяє зберігати довгі предмети, а й гарантує легкий доступ до окремих елементів, а також можливість розширення. Отже, цей тип рішень може зростати із необхідністю розширення простору! Консольні стелажі також мають можливість використання розсувної системи, що робить оптимізацію складу ще простішою.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник