Вигідний ремонт оргтехніки в Києві з замовленням виїзду до клієнта.

Вигідний ремонт оргтехніки в Києві з замовленням виїзду до клієнта

 
Місія нашої сервісної служби  "Регул Техно" - це  безперебійна робота Ваших  принтерів та БФП( багатофункціональних пристроїв). Тому що будь-який збій в роботі, в підготовці документів може обернутися великими збитками і неприємностями.Але не хвилюйтесь - у Вас є ми, прийдемо на допомогу в будь-який потрібний момент, швидко і оперативно. Замовляйте ремонт принтера або іншого офісного апарату у нас на сайті https://r-zapravka.com.ua/ремонт-оргтехники/ремонт-принтеров-и-мфу/. Наш сервісний центр пропонує швидку діагностику та ремонт принтера та іншогї техніки  з виїздом  до замовника (компаній та приватних осіб).

Як замовити ремонт принтера у нас?

  Першим кроком для виклику нашої служби є звернення до технічного спеціаліста для первинної діагностики несправності принтера. Це можна зробити за допомогою онлайн-форми діагностики принтера або за допомогою телефону. Після первинної діагностики ви можете домовитись про зустріч із нашою службою (також через веб-сайт: замовити обслуговування принтера). Ми не рекомендуємо проводити ремонт принтера на місці, якщо принтер не є громіздким або не вимагає безпосередніх налаштувань. Сервісний технік забирає принтер, потім, після встановлення неполадки (1-2 робочих дні), ми зв'язуємося із замовником і після прийнятого ним рішення виконуємо можливий ремонт, потім забираємо принтер і перевіряємо його у клієнта.
 
На час ремонту ми пропонуємо безкоштовний замінний пристрій!
 
  Ми розуміємо, що у випадку з багатьма недорогими (простими) принтерами вартість ремонту може бути близькою до вартості пристрою, тому ми часто радимо замовнику тимчасово взяти інший принтер з урахуванням індивідуальних потреб.Ми також проводимо періодичні перевірки та технічне обслуговування. Ми гарантуємо швидке обслуговування принтерів у Києві та його околицях!
 
Також пропонуємо продаж з доставкою та установкою (конфігурацією) принтерів на місці в приміщенні замовника або вдома. Ми обслуговуємо як компанії (доступ до офісу), так і приватних клієнтів (домашні візити).
Ми обслуговуємо струменеві та лазерні принтери:
  • HP (наприклад, LaserJet, OfficeJet, DeskJet, Mobile, Photosmart, Ink Advantage, PageWide)
  • Brother (наприклад, моделі із серії: DCP, MFC, HL, ML, Ink Benefit)
  • Canon (наприклад, моделі із серії: Pixma, MAXIFY, i-SENSYS)
  • Epson (наприклад, Stylus, XP, WF, WorkForce, серія L)
  • Samsung (наприклад, моделі із серії: SCX, SL, MLT, CLX, Xpress, CLP)
При замовленні, звичайно, ми видаємо рахунок-фактуру та інші необхідні документи, якщо клієнтам потрібне документальне підтвердження і звітність щодо наданих нами послуг. А також виставляємо рахунки-фактури з банківським переказом із довгими термінами оплати!


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник