Чому самостійна заправка сумнівного тонера для вашого принтера - дуже погана ідея?

Поради спеціалістів по заправці вашого картриджа


  Самостійна заправка порожнього картриджа , ймовірно , не вб'є його, але навряд чи в цьому випадку спрацює знаменитий вислів Ніцше - все що нас не вбиває - робить нас сильнішими! Але чи може це назавжди пошкодити ваш принтер? Спроба розбагатіти або хоча б заощадити гроші приводить людей до химерних ідей.

 А що ж з порожніми картриджами? Ми не маємо однозначної відповіді на це питання,  натомість ми вважаємо за краще розповісти вам, як перевірити, чи ваш  порошковий тонер дійсно поганий. Адже  друковані на ньому  фотографії виглядають однаково.

  Переважна більшість сучасних картриджів обладнані  датчиком, який визначає фактичну кількість порошку. Датчик є частиною мікросхеми, яка взаємодіє з лазерним принтером. Інтерфейс користувача - це драйвери принтера або спеціальні програми, які безпосередньо пов'язані з конкретною моделлю виробника принтера.  Вони дозволяють легко з'ясувати  приблизний обсяг тонера принтера. Звичайно , ви повинні взяти до уваги , що це є лише грубою оцінкою, заснованою на кількості надрукованих сторінок. Єдиним надійним показником, який відкриє нам, що ми більше не можемо очікувати відбитків від картриджа, є просто зважування картриджа з тонером. Те саме робиться на професійних веб-сайтах.

  Так само, як і у випадку з тонером? Ми можемо замінити картридж з тонером на оригінальній або сумісний тонер від альтернативного виробника. Якщо ви хочете зберегти всі властивості друку в оригінальній якості, найкраще придбати оригінальний тонер. У той же час , однак, це фінансово найвимогливіший варіант.

  Можна довірити цей складний процес професійній компанії - для цього лишень потрібно перейти на цей сайт і слідувати інструкціям на ньому, вибравши або потрібний хороший тонер до вашого принтера, або, якщо вам це заважко, замовити заправку вашого картриджа високопрофесіональними спеціалістами компанії, що буде коштувати вам геть недорого і позбавить головної болі, повязаної з самостійною заправкою вашого картриджа.


Самостійна заправка картриджа


  Також можна спробувати заправити його самостійно в домашніх умовах з допомогою так званого комплекту поповнення.  Якщо, незважаючи на всі наші попередження, ви вирішили поповнити тонер самостійно (ми свідомо вибирали цей варіант в минулому, як  найгірший з усіх), ви повинні принаймні, дотримуватися інструкції, специфічної для вашої моделі принтера.
  Завжди є кілька порад щодо заправки тонера: можна поповнити лише непошкоджений і повністю функціональний картридж, не забудьте перевірити чи можна регенерувати тип тонера для нього. Основною умовою оновлення картриджа є його ретельне очищення. В іншому випадку, порошки тонера змішуються, що призводить до погіршення якості друку. Здайте собі справу залежати від ефективного очищення картриджа. Відновлення тонера в домашніх умовах - процедура відносно складна і виконується лише найбільшими мазохістами. Необхідно замінити всі шестерні та механізми переміщення, якщо  використовувати саме цей тип тонера. Також не  забувайте замінити фотобарабан. Бажаємо міцних нервів! Крім того, та ж добавка порошку тонера для використання комплекту заправки - це твердий горішок. Спочатку ретельно зсипте залишковий тонер. Для того, щоб додати порошок, який входить до комплекту для заправки, необхідно просвердлити отвір для заповнення, але у великому відсотку випадків такий заправлений картридж дуже ненадійний. Крім того, користувача принтера з перезаправленим  тонером у може очікувати неприємний «подарунок» у вигляді зменшення максимальної кількості надрукованих сторінок. Кількість надрукованих сторінок,  відповідає приблизно 25% від початкової кількості!



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник