Чому варто купити Apple Airpods Pro?

Чому варто купити Apple Airpods Pro?


  Якщо ви вирішили купити Apple AirPods Pro, то це дійсно правильне рішення. Такі навушники знаходяться завжди в рейтингу на першому місці. Відвідавши сайт інтернет-магазину можна купити їх за дійсно привабливими цінами. Якщо виникають якісь питання ви можете звернутися до менеджерів інтернет-магазину, які розкажуть про всі переваги навушників.

Переваги навушників


  Кожна деталь навушників AirPods Pro розроблена для максимальної зручності та ідеальної підгонки. Корекція еквалайзера автоматично налаштовує музику, щоб порадувати вас відмінним звуком.

  Спеціальний внутрішній мікрофон коригує все, що досягає вашого вуха, тому AirPods відповідно регулюють низькі і середні частоти. Спеціальні драйвери створюють звук з низьким рівнем спотворень, включаючи потужні баси.

  AirPods Pro - це перші навушники з активним шумозаглушенням, які постійно пристосовують акустичний профіль до форми вкладишів і геометрії вашого вуха, ефективно заглушаючи навколишні звуки.

  Мікрофон, звернений назовні, вловлює шум навколо вас. Шумозаглушення безперервно регулюється з частотою 200 разів на секунду, і ви можете повністю зануритися в свою улюблену музику. На одній зарядці навушники AirPods дозволяють вам слухати музику до 4,5 годин. З іншого боку, завдяки бездротовому зарядному чохлу час автономної роботи збільшується до більш ніж 24 годин.

Технології для вашої зручності


  AirPods Pro були укомплектовані інноваційними технологіями, такими як чіп SiP (System in Package), розроблений Apple, з чіпом H1. Він використовує 10 ядер аудіо, відрізняючись надзвичайно низькою затримкою, що, в свою чергу, дозволяє знизити рівень шуму в режимі реального часу.

  • Збільшена і сітчаста кришка мікрофона дозволяє легко розмовляти, коли навколо вас дме вітер, а датчик тиску дозволяє легко керувати музикою і дзвінками.
  • AirPods Pro ідеально підійде вашому вуху з трьома м'якими і зручними гнучкими силіконовими вставками.
  • Вбудовані вентиляційні отвори вирівнюють тиск, тому Ви практично не зможете відчути, що у вас щось у вухах. При цьому вони стійкі до води і поту.

  Важливо відзначити, що ви можете почути, що відбувається навколо вас в будь-який час, не витягуючи навушник з вуха. Утримуйте датчик руху, розташований біля основи навушників, щоб переключитися з режиму активного шумозаглушення на режим контакту. Тепер навколишній звук буде переданий у ваше вухо, і ви зможете почути, що говорять оточуючі, і спілкуватись в них абсолютно природно.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник