Переваги використання кредитних карток MasterCard

Переваги використання кредитних карток MasterCard


  Кредитна карта це, інакше кажучи, платіжна карта, що функціонує на основі наданої лінії поновлюваного кредиту. Кредитна картка може бути видана людині з хорошим кредитним рейтингом. Поновлюваний характер кредиту на практиці означає, що погашення боргу збільшує наявні на картці кошти і, як наслідок, еквівалентно можливості витрачати гроші  клієнту без додаткових формальностей. Отримати кредитну карту mastercard ви можете прямо зараз. Вони видаються і обслуговуються  банками-партнерами цієї платіжної системи, а сама система відповідає за врегулювання відносин між цими банками при проведенні платежів картками Mastercard  по цілому світі.

Особливості використання карт


  Власник такої карти має можливість використовувати кредит в будь-який час, оплачуючи покупки і знімаючи готівку до суми наданого кредитного ліміту. Один раз на місяць власник рахунку карти повинен своєчасно сплатити певну суму, яка називається мінімальною сумою до оплати. Погашення поточної мінімальної дебіторської заборгованості має бути здійснено в термін, зазначений у звіті про транзакцію. Кредитні картки можна  використовувати вдома і за кордоном для:

  • оплати товарів і послуг в безготівковій формі в торгових і сервісних точках, що приймають карти;
  • зняття готівки в касах банків і банкоматах, позначених логотипом Мастеркард, таким самим, як  на лицьовій стороні або зворотному боці Вашої картки;
  • безготівкові платежі;
  • у торгових точках (підтверджується підписом або пін-кодом);
  • при здійсненні телефонних або кореспондентських покупок (при вказівці номера картки, терміну придатності картки, значення CVC2 / CVV2);
  • при здійсненні покупок через Інтернет (після вказівки номера картки, дати закінчення терміну дії картки, значення CVC2/CVV2).

  В даний час Мастеркард пропонує відмінні умови і безліч функцій для своїх клієнтів при використанні банківських карт, а також проводить різні акції і акційні пропозиції . Якщо виникають якісь питання ви можете негайно звернутися в службу підтримки.

Навіщо потрібно мати кредитну і дебетову карту?


  Тому що вони виконують різні функції, вони відмінно працюють з безготівковими транзакціями, але кредитка дозволяє відстрочити платіж за покупку. Дебетова може використовуватися поки на ній є гроші. Ви можете скористатися консультацією з менеджером компанії, щоб більш грунтовно ознайомитися з особливостями карт.

  Під час закінчення терміну дії картки неможливо змінити платіжний цикл і потрібно отримати нову картку. При подачі заявки на отримання кредитної картки клієнт може вибрати день створення щомісячного звіту про транзакцію. Для кредитних карт MasterCard по замовчуванню встановлено, що звіт про транзакції генерується в 1, 7, 14 і 21-й день місяця. Але при виборі клієнтом  платіжний цикл буде завершено в день, зазначений ним.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник