У чому унікальність корейської косметики Bueno?

У чому унікальність корейської косметики Bueno?


  Бренд Bueno випускає косметику премум-класу, яка відрізняється м'яким складом без агресивних речовин і стильним оформленням упаковки. Флакончики Буено можна розставити у себе на туалетному столику і створити атмосферу розкоші. Бренд став неймовірно популярним не тільки в Південній Кореї, а й європейських країнах.

У чому особливість?


  Вперше косметику Bueno світ побачив у 2016 році. Розшифровка назви бренду виглядає наступним чином:

  • Beauty - краса;
  • Unique - унікальний;
  • Eco - екологічний;
  • Nature - натуральний;
  • Organic - органічний.

  Спочатку фірма займалася виробництвом косметики тільки для Південної Кореї, але з 2019 року бренд став користуватися великою популярністю завдяки виставці «Інтершарм».

  Унікальність косметичних засобів в натуральному і безпечному складі. При виготовленні продукції використовують винятково рослинні масла і екстракти. Все це в поєднанні з новітніми розробками 21 століття.

  Перлина компанії - запатентований комплекс 6 факторів росту. Його призначення - потужне омолодження і регенерація шкірних покривів. Показана косметика Буено жінкам після 35 років, у яких з'явилися зморшки, а шкіра втратила молодість і пружність.

Як працює косметика


  Компанія славиться своєю ліфтинг-продукцією. Засновники бренду заявляють, що окремі продукти повністю замінюють інвазивні процедури, наприклад, ботокс або ліпофілінг. Для отримання позитивного ефекту від використання косметики до складу засобів включені потужні антивікові речовини, до яких варто віднести:

  • волюфілін;
  • пептиди;
  • фактор епідермального зростання;
  • глутатіон.

Популярна продукція


 Серед усього асортименту найбільш затребуваними є наступні косметичні засоби:

  1. Bueno Anti-Wrinkle Peptide Cream. Це крем для обличчя, який активізує обмінні процеси в клітинах дерми, загальмовує процеси старіння, зволожує, підвищує захист шкіри від негативних впливів ззовні.
  2. Bueno Daily SPF 50+ PA. Це сонцезахисний живильний флюїд, дія якого зводиться до живлення і зволоження шкірних покривів. Особливість продукту в антимікробній дії.
  3. BUENO Intensive Care Blemish Balm. Це тональна основа, яка дозволить приховувати такі недоліки шкіри, як розширені пори, запалення, вугри, почервоніння. Крем абсолютно не відчувається на шкірі, не створює відчуття стягнутості і важкості.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник