Плавки чоловічі для кожного дня, відпочинку та занять спортом

Плавки чоловічі для кожного дня, відпочинку та занять спортом


  Важливою складовою гардеробу представників сильної статі є нижня білизна, яка може бути призначена для щоденного використання або для плавання. Правильно підібрані плавки чоловічі підкреслюють привабливість свого власника, що особливо важливо при використанні їх в таких громадських місцях як басейни і пляжі. При виборі моделей для цієї мети варто подбати, щоб вони підкреслювали статус, стиль і життєве кредо чоловіка.

Особливості чоловічих плавок


  У магазині Спорт Онлайн безліч варіантів чоловічих плавок - від категорії нижньої білизни - до моделей для любительського та професійного плавання. Залежно від формату використання виробу, розрізняють плавки:

  • для прийняття водних процедур в басейні - стартові, динамічні, професійні та гідрошорти;
  • для купання в природних водоймах - класичні або вільні, в тому числі бермуди;
  • для повсякденного носіння - класика, боксери, міні-плавки і ексклюзивні моделі.


Класика


  До класичних моделей належать сліпи і бріфи. Вони універсальні, оскільки можуть застосовуватися для плавання і повсякденного носіння. Для кожного виду призначення їх шиють з різного матеріалу. Плавки можуть бути обтягуючими або вільними і з різними посадками - зі стандартною, з низькою і з ультранизькою.

Боксери


  Обтягуючі плавки, які можуть бути різної довжини, називаються боксерами. Вибір на їх користь слід робити тільки в тому випадку, якщо в фігурі відсутні недоліки, оскільки виріб підкреслює контури тіла і акцентує на ньому увагу.

Міні-плавки чоловічі і незвичайні моделі


  Маленькі плавки вибирають сміливі чоловіки, які не соромляться підкреслити свою фігуру. Якщо вона атлетична, то ефектні будуть стрінги з вузьким боком. Чоловіче достоїнство вийде підкреслити моделлю «чайка». Однак для басейну такі плавки не підходять. Також варто добре подумати, перш ніж одягнути їх на пляж, оскільки в деяких країнах вони заборонені для носіння в громадських місцях. Зробити акцент на торсі і лінії преса можна, придбавши стильні «бразили».

З якого матеріалу шиються чоловічі плавки


  Плавки, призначені для щоденного використання, шиються з бавовняної тканини. Вона не подразнює шкіру, формує стан комфорту, пропускає повітря і запобігає потінню і запріванню шкіри. Моделі для тренувань в басейні або для купання - з швидковисихаючої тканини з включенням синтетичних добавок. При їх виборі слід звертати увагу на ті плавки, в яких вміст спандекса мінімальний, оскільки такий матеріал погано пропускає повітря і при тривалому носінні може викликати проблеми з чоловічим здоров'ям.

Висновки


  Чоловічі плавки відрізняються фасоном, матеріалом і призначенням. Для кожного випадку слід підбирати відповідні йому модель. При такому рішенні у виробі буде комфортно і доречно.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник