Весільний торт: унікальний десерт і символ

Весільний торт: унікальний десерт і символ


  Весілля - одна з найважливіших подій в житті. При підготовці до весілля у організаторів є дуже  багато важливих і відповідальних справ, і одне з ключових завдань - вибір весільного торта. На жаль, це не так просто, як може здатися. 

 

Торт на весільний стіл


  Одно- і багатоярусні, кремові і мусові - торти присутні на столах під час багатьох важливих урочистостей. Однак той, який буде поданий на весіллі, повинен бути особливим і неповторним. Вид випічки слід адаптувати до сезону. Легкі тістечка з меншою кількістю крему ідеальні, якщо вечірка проводиться влітку. Однак спосіб оформлення і прикраси повинні відповідати стилю, в якому наречений і наречена хочуть організувати весілля. Весільні торти з'явилися на столах молодят здавна. Вони повинні символізувати єдність молодої сім'ї і майбутнє "солодке" життя молодят.

 

Вибір торта - на що звертати увагу?


  Починати пошук кондитерської, в якій можна замовити весільний торт в Києві , слід за кілька місяців до весілля. У популярних кондитерських студій, як правило, щільні графіки, і чим більше у молодят часу на прийняття рішення, тим більше шансів знайти ідеальну випічку і компанію, яка її зробить. Для початку краще всього заглянути в традиційні кондитерські з хорошою репутацією. При виборі кондитерської обов'язково слід поцікавитися:

 

  • можливістю дегустації;
  • можливістю підібрати стиль і колір торта до теми торжества;
  • питанням доставки;
  • вартістю;
  • сертифікатами якості (багато ресторанів / весільні зали, для безпеки гостей і іміджу закладу вимагають сертифікат якості або квитанцію, що підтверджує, що торт був виготовлений в професійній кондитерській по стандартах якості).

 

  Краще залишити собі час подумати про смак і зовнішній вигляд, перш ніж прийняти остаточне рішення. Не варто вибирати спонтанно, не кажучи вже про власну думку.

Які бувають весільні торти?


  Найголовніший вид торта на весіллі може мати практично будь-яку форму. Найчастіше молодята наважуються на ефектні двоярусні торти. Деякі, однак, віддають перевагу такому в американському стилі. Що стосується виду торта, то безпечний варіант - стандартні, тобто класичні смаки.

  Однак версії з фруктовим смаком, такі як хрустка малина або чорниця, також стають все більш популярними. Нарешті, питання декору - прикраси можуть бути багатими і витонченими, а іноді скромними або навіть мінімалістичним. Важливо, щоб вона вписувалася в декор приміщення і стиль весілля.


 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник